Henry Onyekuru geri dönüyor! Görüşmeler başladı...

Futbol Süper Lig Transfer Eyüpspor Arda Turan
Henry Onyekuru geri dönüyor! Görüşmeler başladı...

Bu sezon yükseldiği Süper Lig'de ilk dört haftayı namağlup geçen Eyüpspor, iddialı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Arda Turan'ın çalıştırdığı İstanbul ekibi, son olarak ligimizde Galatasaray ve Adana Demirspor formaları giyen Henry Onyekuru için harekete geçti. Suudi Arabistan ekibi Al Fayha ile sözleşmesi devam eden Nijeryalı yıldız için görüşmeler resmen başladı.

Kariyerini Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Fayha'da sürdüren Henry Onyekuru'ya talip çıktı. Süper Lig ekibi, Nijeryalı futbolcuya transfer teklifi yaptığı ve ilk tamasın kurulduğu kaydedildi.

101 MAÇTA 30 GOL VE 15 ASİST

Onyekuru, Türkiye'de Galatasaray ve Adana Demirspor forması giydi. Yıldız futbolcu Galatasaray'da 71 maça çıktı ve 22 gol, 12 asitlik performans sergiledi. Adana Demirspor'da ise 30 maça çıkan Nijeryalı sol kanat, 8 gol ve 3 asist yaptı.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Henry Onyekuru'nun Al Fayha ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro. 27 yaşındaki futbolcu Al Fayha takımında 34 maça çıkıp 11 gol 3 asistlik katkı verdi.

EYÜPSPOR TALİP OLDU

Al Fayha forması giyen Henry Onyekuru'ya Süper Lig ekibi Eyüpspor'un talip olduğu belirtildi. Ajansspor'un haberine göre; Nijeryalı hücum oyuncusuyla transferde ilk temasın kurulduğu vurgulandı.