Antonio Conte, Cajuste'yi Okan Buruk'a verip kendi Goretzka'yı çekecek!

Galatasaray
Antonio Conte, Cajuste'yi Okan Buruk'a verip kendi Goretzka'yı çekecek!

Galatasaray'da Okan Buruk'un transfer listesinde olduğu belirtilen Leon Goretzka için Napoli'yi çalıştıran Antonio Conte'nin inanılmaz bir plan yaptığı bildirildi.

Galatasaray daha önce de kadrosuna katmak isteyip başaramadığı Leon Goretzka’nın peşinde. Maliyeti yüksek olan Alman futbolcu için sarı-kırmızılı yönetimi son dönemin en büyük bütçesini ayırmış durumda.

OKAN BURUK'UN 1 NUMARASI GORETZKA

Bu ısrarın sebebi ise teknik patron Okan Buruk’un listesindeki 1 numaralı oyuncunun Goretzka olması. Başarılı çalıştırıcı, Goretzka’nın Galatasaray’ın orta sahasına seviye atlatacağını düşünüyor.

BONSERVİSİ 10 MİLYON EURONUN ÜZERİNDE

Bayern Münih tarafından satış listesine konulan 30 yaşındaki oyuncu için gözden çıkarılan bonservis bedeli 10 milyon Euro’nun üzerinde. Yıllık maaş olarak da net 5 milyon Euro düşünülüyor. Goretzka ilk görüşmeler sırasında da Galatasaray’a sıcak baktığını belirtmiş, ancak astronomik taleplerde bulunmuştu.

Antonio Conte, Cajuste'yi Okan Buruk'a verip kendi Goretzka'yı çekecek! - Resim : 2

Liglerin başlamasına kısa bir süre kalmışken hiçbir kulüple anlaşmaya varamayan tecrübeli futbolcunun bu kez ücretinde feragat etmeye hazır olduğu da gelen haberler arasında. Yine de Galatasaray Yönetimi, bu transfer girişiminin olumsuz sonuçlanma ihtimalini değerlendiriyor.

DİĞER İSİMLER WENDEL VE RİOS

Bu nedenle listedeki diğer isimlerle de görüşmeler sürüyor. Sarı-Kırmızılılar bir yandan Wendel’in bonservisi için Zenit’le pazarlık halinde. Diğer taraftan da Richard Rios’un bonservisi için Palmeiras’la temas halindeler. Galatasaray’ın bu yaz döneminde kadroya iki takviye birden yapma ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

CAJUSTE GALATASARAY'A GORETZKA NAPOLİ'YE

Goretzka için bir hayli istekli olduğu belirtilen Napoli ve Atletico Madrid'in yıldız futbolcuyla görüşmelere başladığı öğrenilirken, Napoli teknik direktörü Conte'nin, 12 milyon euroya Jens Cajuste'yi Galatasaray'a gönderip Goretzka'nın işini bitireceği iddia ediliyor.(Fanatik)