Ancelotti'den Arda Güler'e mesaj: Oynamaya hazırsın!

UEFA Real Madrid Atalanta Arda Güler
Ancelotti'den Arda Güler'e mesaj: Oynamaya hazırsın!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atalanta ile oynanacak karşılaşma öncesi Arda Güler'e hazır ol talimatı verdi.

Real Madrid ile Atalanta, bu akşam saat 22.00'de Avrupa Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma öncesi Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile özel görüşme yaptı.

"OYNAMAYA HAZIRSIN"

Dünkü Real Madrid antrenmanın ardındna soyunma odası koridorunda Arda Güler'in yanına giden Amcelotti, "Yarın oynamaya hazırsın." dedi.

HEM ORTA SAHA HEM SAĞ KANAT ALTERNATİFİ

Defensa Central'in haberine göre Arda Güler'in Atalanta ile oynanacak karşılaşmaya yedek başlayacak fakat oyunun ilerleyen dakikalarında süre alacak. Ancelotti'nin milli futbolcuyu hem orta saha hem hücumun sağ kanadı için en önemli alternatif olarak düşündüğü okuyuculara aktarıldı.

FİZİKSEL AÇIDAN ÇOK GELİŞTİ

Haberde Carlo Ancelotti'nin her zaman Arda Güler'in yeteneğine inandığı fakat oyuncunun fiziksel olarak yetersizliği nedeniyle geçtiğimiz sezon fazla süre şansı bulamadığı vurgulandı. Arda Güler'in son birkaç ayda fiziksel olarak geliştiği ve artık Ancelotti'nin an planında yer aldığı belirtildi.

BU SEZON ROLÜ DEĞİŞECEK

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, bir basın toplantısında Arda Güler'in bu sezonki rolünün değişeceğini ve bu değişimin milli futbolcunun kariyerinde önemli bir yere sahip olacağını ifade etmişti.

Arda Güler'in Ancelotti ile rol değişikliği hakkında yaptığı görüşmenin ardından daha cesaretli olduğu ifade edildi.