Ancelotti kutlamayı yarıda keserek Arda Güler'in yanına gitti! 'Böyle olmayacak'

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti
Ancelotti kutlamayı yarıda keserek Arda Güler'in yanına gitti! 'Böyle olmayacak'

Real Madrid, Atalanta'yı 2-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı 6. kez müzesine götürdü. Arda Güler 88. dakikada oyuna dahil oldu. Maçın ardından Carlo Ancelotti, kupa sevincini yarıda keserek soluğu milli futbolcunun yanında aldı.

Geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götüren Real Madrid, UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta ile Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. Polonya'da bulunan Varşova Ulusal Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Real Madrid 2-0 kazandı. Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri Valverde ve Mbappe kaydetti.

EN ÇOK KAZANAN TAKIM

Real Madrid, Süper Kupa'da 6. kez mutlu sona ulaştı ve kupayı en çok müzesine götüren takım konumuna yükseldi.

MBAPPE İLK RESMİ MAÇINDA GOLLE TANIŞTI

Bu sezon dünyada en çok ses getiren transfer PSG'den ayrılıp Real Madrid'e imza atan Kylian Mbappe oldu. Fransız yıldız Real Madrid'deki ilk resmi maçına Süper Kupa finalinde Atalanta'ya karşı çıktı. Fransız yıldız Real Madrid'deki ilk resmi maçında golle tanıştı ve ilk kupasını kazandı.

Ancelotti kutlamayı yarıda keserek Arda Güler'in yanına gitti! 'Böyle olmayacak' - Resim : 2

ARDA GÜLER SON DAKİKALARDA GÖREV ALDI

Milli futbolcu Arda Güler, Atalanta ile oynanan Süper Kupa finalinde 88. dakikada Vinicus'un yerine oyuna dahil oldu. Arda Güler'in kupa seromonisinin ardından üzgün görüntüsü Carlo Ancelotti'nin de dikkatinden kaçmadı.

SOLUĞU ARDA'NIN YANINDA ALDI

Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti, kupa seromonisindeki sevincini yarıda keserek soluğu Arda Güler'in yanında aldı.

Habere göre Ancelotti, Arda Güler'e sezonun genelinde daha fazla süre alacağını ve bu maçtaki gibi oyuna çok geç alınmayacağını söyledi. Ayrıca Mallorca maçında süresinin artacağını belirtti.

Ancelotti kutlamayı yarıda keserek Arda Güler'in yanına gitti! 'Böyle olmayacak' - Resim : 4