Ali Koç iki yıldızının bonservisine toplamda 13 milyon euro verdi! Mourinho onları görmek istemiyor

Fenerbahçe
Ali Koç iki yıldızının bonservisine toplamda 13 milyon euro verdi! Mourinho onları görmek istemiyor

Jose Mourinho'nun gelişiyle yeniden yapılanmaya giden Fenerbahçe'de Brezilyalı stoper Becao ve İtalyan golcü Joao Pedro ile yollar ayrılacak. İki futbolcu için toplamda 13 milyon euro bonservis ödeyen Ali Koç'un çok fazla zarar etmeden bu oyunculara veda etmesi bekleniyor...

Birçok takviye yapmasına rağmen transfer dönemindeki hamleleri yeterli görülmeyen Fenerbahçe'de ağustos ayının son bölümü ve eylül başı yoğun geçecek.

OĞUZ AYDIN - MAXİMİ VE NESYRİ 34 MİLYON EURO

Lille eşleşmesinde orta sahada büyük kriz yaşayan Sarı-Lacivertliler, Fred'i adeta mumla aradı. Sadece Oğuz Aydın, Maximin ve Nesyri'ye 34 milyon euro harcayan Kanarya, istemediği vedaları da yapmak zorunda.

BECAO İÇİN ATALANTA İDDİASI

Geçen sezon sakatlıkların peşini bırakmadığı Becao, İtalya'dan isteniyor. Atalanta, Brezilyalı savunmacıya talip oldu. Becao 8 milyon 300 bin euroya transfer edilmişti.

Ali Koç iki yıldızının bonservisine toplamda 13 milyon euro verdi! Mourinho onları görmek istemiyor - Resim : 2

JOAO PEDRO KRİZE TAKILDI

Bir diğer İtalyan ekibi Salernitana ise kadroda istenmeyen Joao Pedro'yu transfer etmeye çalışıyor ancak mali krizde oldukları için durum biraz karışık... Pedro'nun maliyeti ise hemen hemen 5 milyon euro...

CRESPO BAŞAKŞEHİR'E İMZA ATTI

Öte yandan Miguel Crespo'nun ayrılığı ise resmiyet kazandı. İstanbul ekibi Başakşehir, 27 yaşındaki Portekizli orta sahanın transferini resmen duyurdu. Turuncu-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Crespo'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi, sözleşmenin 3 yıllık olduğu belirtildi. (Aksam)