15 milyon euroluk transfere büyük öfke: Kendisini kulübün sahibi sanıyor

Fenerbahçe
15 milyon euroluk transfere büyük öfke: Kendisini kulübün sahibi sanıyor

Fenerbahçe'nin bonservisine 15 milyon euro verip transfer ettiği Cristian Medina için açıklamalarda bulunan Juan Roman Riquelme ""Bir oyuncu Avrupa'dan teklif alırsa, kulübümüz buna cevap verir" ifadelerini kullanarak yıldız futbolcuya tepki gösterdi.

Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme, Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Cristian Medina için çarpıcı sözler sarf etti.

OYUNCULAR KENDİ KARARLARINI KENDİLERİ VERİYOR

Medina'nın hala sözleşme altında olduğuna değinen Riquelme, "Bir oyuncu Avrupa'dan teklif alırsa, kulübümüz buna cevap verir. Artık yeni moda bu, oyuncular nereye gitmek istediklerine kendileri karar vermeye çalışıyor." dedi.

BUNLAR HEP MEDYA YÜZÜNDEN

Medina'nın ayrılmak istemesine tepki gösteren Riquelme, "Eğer bir oyuncunun sözleşmesi varsa, bu sözleşmeye saygı gösterilmelidir. 'Oyuncu ayrılmaya karar verdi' deniyor. Medya yüzünden oyuncular kendilerini kulüplerin sahibi sanıyor." ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE 15 MİLYON EUROYA TRANSFER ETMİŞTİ

Sarı-lacivertliler, 22 yaşındaki futbolcunun transferi için Boca Juniors ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe, Medina için Boca Juniors'a bonuslar dahil 15 milyon dolar verecek. Boca Juniors, Medina'nın sonraki satışından yüzde 20 pay alacak. Sarı-lacivertliler, Medina'nın transferinden dolayı Boca Juniors'ın Arjantin'e ödeyeceği yüzde 20'lik dilimi de ödeyecek. (Sporx)