Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Aydın'ın sözleşmesinde özel madde

Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Aydın'ın sözleşmesinde özel madde

FENERBAHÇE SON DAKİKA TRANSFER HABERLERİ... Galatasaray, Beşiktaş, Rennes ve Ajax'ın transfer listesinde olmasına rağmen Fenerbahçe ile anlaşan Oğuz Aydın'ın kontratından 'bir sonraki satıştan pay' maddesi çıktı. İşte yıldız futbolcuda yaşanan son dakika gelişmeleri...

Sol önce İrfan Can Kahveci, Cengiz Ünder ve Emre Mor gibi tercihleri bulunan Fenerbahçe Oğuz Aydın transferini bitirdi. Ali Koç'un Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bire bir görüştüğü ortaya çıkarken tarafların 6 milyon euro'da el sıkıştığı bildirildi.

BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAY VAR

Bucaspor'dan 238 bin euroya aldıkları Oğuz Aydın'ı 6 milyon euroya Fenerbahçe'ye gönderen Alanyaspor yönetiminin yıldız futbolcunun sözleşmesine 'bir sonraki satıştan yüzde 10' maddesi koydurduğu anlaşılırken, istenilmesi halinde Fenerbahçe'nin en az 2 futbolcuyu Alanyaspor'a gönderme sözü verdiği kaydedildi.

OĞUZ AYDIN SON ANA KADAR GALATASARAY'I BEKLEDİ

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon yaptığı çıkışla Galatasaray, Beşiktaş, Ajax ve Rennes'in transfer listesine giren 23 yaşındaki kanat oyuncusunun son ana kadar sarı kırmızılı kulüpten gelecek resmi teklifi beklediği ifade edilirken, Başkan Dursun Özbek'in Alanyaspor'dan süre istediği fakat o sürenin de geçmesi üzerine Çavuşoğlu'nun Oğuz'u Fenerbahçe'ye sattığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Oğuz Aydın'ın sözleşmesinde özel madde - Resim : 2

Alanyaspor formasıyla 35 maçta 13 gol 8 asist yapan Oğuz Aydın sergilediği başarılı performansla milli takıma kadar yükselmişti.