Ali Koç'un 8 milyon euroya transfer ettiği Becao için Jose Mourinho 'yedek stoper' dedi

Fenerbahçe
Ali Koç'un 8 milyon euroya transfer ettiği Becao için Jose Mourinho 'yedek stoper' dedi

Geçtiğimiz sezon Udinese'den 8 milyon euroya transfer edilmesine rağmen yaşadığı sakatlık sorunları yüzünden tam olarak istenen performansı gösteremeyen Becao için Jose Mourinho'nun 'yedek stoper' raporu verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao'ya Fransa'da talip çıktı.

BECAO LYON'UN TRANSFER LİSTESİNDE

Sambacı'ya Fransız ekibi Lyon'un talip olduğu öğrenildi. Savunmaya takviye yapmayı planlayan Ligue 1 ekibinin 28 yaşındaki oyuncuyu transfer listesine eklediği ve önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile temasa geçeceği öğrenildi.

JOSE MOURİNHO YEDEK STOPER OLARAK BAKIYOR

Sarı-Lacivertliler'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun yedek stoper olarak kadroda düşündüğü tecrübeli futbolcunun da ayrılığa sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Ali Koç'un 8 milyon euroya transfer ettiği Becao için Jose Mourinho 'yedek stoper' dedi - Resim : 2

Geçen sezon başında Serie A ekibi Udinese'den yaklaşık 9 milyon Euro'ya kadroya katılan Becao geçirdiği sakatlıkların da etkisiyle Sarı-Lacivertli formayla 22 maça çıkabildi. Becao, söz konusu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti.

LYON NE KADAR TEKLİF EDECEK?

Fenerbahçe ile 2028'e kadar kontratı bulunan Rodrigo Becao'nın en güncel verilere göre 8 milyon Euro market değeri biçiliyor. Lyon'un kapıyı kaç para bedel ile çalacağı ise merak konusu...