Ali Koç ile Jesus 5 milyon euroya transfer etti Mourinho bedava gönderdi! Bir sözleşme feshi daha

Fenerbahçe
Ali Koç ile Jesus 5 milyon euroya transfer etti Mourinho bedava gönderdi! Bir sözleşme feshi daha

2022-23 sezonu yaz ayı transfer döneminde bonservisine 5 milyon euro ödenerek alınan, fakat yaşadığı sakatlık problemleri sebebiyle Fenerbahçe'ye herhangi bir katkı vermeyen tecrübeli futbolcunun Santos'a gönderildiği öğrenildi. İşte Ali Koç ve Mourinho'nun onayladığı o ayrılık ve sözleşme feshi...

Fenerbahçe'ye 2022-23 sezonunda büyük umutlarla Marsilya'dan transfer edilen Brezilyalı savunma oyuncusu Luan Peres, geldiği günden beri sakatlıklarla boğuştu. İki sezon önceki Rennes maçında kale direğine çarpan Brezilyalı savunmacı uzun süre formasından uzak kalmıştı.

LUAN PERES ÜLKESİNE GİDECEK

Luan Peres, Fenerbahçe'de sadece 23 maçta forma giyebildi. Mourinho'nun kadroda düşünmediği tecrübeli futbolcu için ülkesinde transfer yarışı başladı. Santos, Vasco ve Corinthians, Sambacı'nın menajeriyle temasa geçip teklif yaptı.

PERES SANTOS'TA!

Luan Peres'in de Brezilya'ya dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Deneyimli savunmacının kararını verdiği, eski takımı Santos'a dönmeye sıcak baktığı ve tercihini Santos'tan yana kullandı.

Ali Koç ile Jesus 5 milyon euroya transfer etti Mourinho bedava gönderdi! Bir sözleşme feshi daha - Resim : 2

Deneyimli oyuncu, Fenerbahçe ile sözleşmesini feshettikten sonra imza için ülkesine gidecek. Luan Peres'in bonservisine 5 milyon euro ödenmişti. Peres Jorge Jesus döneminde sarı lacivertli kulübe imza atmıştı. (Fanatik)