Alex de Souza Fenerbahçe'yi Burak Yılmaz Beşiktaş'ı yenmek için elinden geleni yapacak!

Galatasaray
Alex de Souza Fenerbahçe'yi Burak Yılmaz Beşiktaş'ı yenmek için elinden geleni yapacak!

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelmeye hazırlanan Alex de Souza ve RHG Enerji Türk Stadı'nda Beşiktaş'la kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan Burak Yılmaz eski takımlarına karşı galibiyet almak için yoğun bir mesai harcıyorlar.

2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe formasını terleten ve inanılmaz goller atıp, rekorlar kıran Alex de Souza, pazar akşamı Antalyaspor ile Sarı-Lacivertliler'i yıkmaya çalışacak.

ALEX DE SOUZA PUAN ÇIKARMAK İSTİYOR

Alex'in Antalyaspor ile 6 lig maçında 2 galibiyeti var. 8 puanı bulunan Kırmızı-Beyazlılar, zorlu Fenerbahçe karşılaşmasından da mutlaka puan çıkartmak istiyor.

BURAK YILMAZ BEŞİKTAŞ'I DEVİRME PEŞİNDE

Beşiktaş'ın rakibi ise Burak Yılmaz'lı Kayserispor. 2 farklı dönemde Siyah-Beyazlı formayı giyen, son Şenol Güneş döneminde de yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra kısa süreliğine Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevinde de bulunan Burak Yılmaz, bu sezonki ilk galibiyetini Kartal'a karşı almayı hedefliyor.

ARDA TURAN VE SELÇUK İNAN KARŞI KARŞIYA

Ligde ateş hattında bulunan Kayserispor'un henüz galibiyeti yok. Son olarak geçtiğimiz hafta Göztepe'ye deplasmanda 3-0 mağlup olan Kayserispor, kötü gidişe artık durmak demek amacında. Ayrıca pazar günü iki yakın arkadaş Arda Turan ile Selçuk İnan kozlarını paylaşacak. Eyüpspor-Gaziantep FK mücadelesi saat 16.00'da.