Alanyaspor bonservisi elinde olan Gaius Makouta için teklif yaptı

Alanyaspor
Alanyaspor bonservisi elinde olan Gaius Makouta için teklif yaptı

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor geçtiğimiz sezon üç büyüklerin talip olduğu 26 yaşındaki orta saha Gaius Makouta için görüşmelere başladı.

Transferde gaza basan Corendon Alanyaspor, Joao Novais ve Leroy Fer ile yolların yarılmasının ardından orta sahaya takviye için kolları sıvadı.

ALANYASPOR MAKOUTA'YI İSTEDİ

Alanya Postası'nda yer alan habere göre; İhtiyaç duyulan mevkiilere takviye için transfer listesindeki alternatiflerle görüşen Alanyaspor'un bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Gaius Makouta'ya teklif götürdüğü öğrenildi.

Alanyaspor bonservisi elinde olan Gaius Makouta için teklif yaptı - Resim : 2

Gaius Makouta, geride kalan sezonda Boavista'da 33 maça çıktı. Kongolu futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asist üretti. Le Havre altyapısında yetişen Gaius Makouta daha sonra Longford Town, Aris, Covilha, Braga, Beroe ve Boavista'da oynadı.

PİONE SİSTO'YA GÜLE GÜLE

Akdeniz Manşet'te yer alan habere göre; Alanyaspor'un tecrübeli oyuncusu Pione Sisto, Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Aris ile üç yıllık bir sözleşme imzaladı.

Alanyaspor bonservisi elinde olan Gaius Makouta için teklif yaptı - Resim : 3

Geride bıraktığımız sezonda Alanyaspor formasıyla 23 maçta görev alan ve 2 gol kaydeden Sisto, takıma önemli katkılar sağlamıştı.

SİSTO ARİS İLE ANLAŞTI

Selanik'e gelerek sağlık ve uygunluk muayenelerinden geçen Danimarkalı oyuncu, Aris ile olan anlaşmasını resmileştirdi. Alanyaspor taraftarları, Sisto'nun takımdan ayrılmasına üzüntüyle yaklaşırken, kariyerine yeni bir sayfa açan oyuncunun Yunanistan'daki performansını merakla bekliyor.