Abdullah Avcı neredeyse 2 aydır peşindeydi! Trabzonspor 10 numarasını Türkiye'ye getirdi

Trabzonspor
Abdullah Avcı neredeyse 2 aydır peşindeydi! Trabzonspor 10 numarasını Türkiye'ye getirdi

Süper Lig'de Sivasspor'la berabere kaldıktan sonra UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien'e elenen Trabzonspor, 23 yaşındaki 10 numara Muhammed Cham'ı transfer etti.

Yeni sezona kötü başlayan Trabzonspor, transferde mutlu sona ulaştı.

TRABZONSPOR CHAM'LA ANLAŞMAYA VARDI

Sabah'ın haberine göre; bordo mavili takım, aylardır ikna etmeye çalıştığı Muhammed Cham'ın kulübü Clermont ile prensipte anlaşmaya vardı.

Abdullah Avcı neredeyse 2 aydır peşindeydi! Trabzonspor 10 numarasını Türkiye'ye getirdi - Resim : 2

Trabzonspor'un yeni transferi Muhammed Cham, gece yarısı saat 03.00'te Trabzon'a geldi. Başarılı oyuncu, sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atacak.

KENDİMİ 10 NUMARA OLARAK GÖRÜYORUM

Cham yaptığı ilk açıklamada "Uzun süredir Almanya'da bu sürecin sonuçlanmasını ve buraya gelmeyi bekliyordum. Burada olduğum için çok mutluyum. Kendimi 10 numara olarak değerlendirebilirim ama önemli olan hocamın benden ne istediği olacak. Hocamız ile görüşmemiz oldu. Bana Trabzonspor'dan ve gelecek planlarından bahsetti. Bunlar beni çok etkiledi ve heyecanlandırdıHocam ile görüşmemiz oldu. Bana Trabzonspor'dan bahsetti. Benim ile ilgili planlarından bahsetti. Bu da beni çok heyecanlandırdı." ifadelerini kullandı.

33 MAÇTA 8 GOL 4 ASİST

Hem kanatta hem de 10 numara pozisyonunda görev yapan Cham, geride bıraktığımız sezon Ligue 1'de çıktığı 33 maçta 8 gol atıp, 4 asist yaptı. Kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki 10 numaranın piyasa değeri 6 milyon euro olarak gözüküyor.