5-0'ın ardından Victor Nelsson soluğu Dursun Özbek'in yanında aldı: 15 milyon euroluk teklif var bırakın beni gideyim

Galatasaray
5-0'ın ardından Victor Nelsson soluğu Dursun Özbek'in yanında aldı: 15 milyon euroluk teklif var bırakın beni gideyim

Beşiktaş'ın 5-0'lık galibiyetiyle sona eren Süper Kupa maçından sonra önce Okan Buruk ardından Dursun Özbek'le bir görüşme yapan Victor Nelsson'un Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koyduğu ve yönetimden izin istediği ortaya çıktı.

Batshuayi, Jelert ve son olarak Gabriel Sara transferleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da 5-0 kaybedilen Beşiktaş maçının sancıları hala devam ediyor.

NELSSON KRİZ ÇIKARDI

Tarihi hezimetin ardından yaptığı açıklamalarla bazı futbolcularını hedef gösterdiği hissedilen Okan Buruk'un başta Zaha olmak üzere Yunus Akgün, Victor Nelsson ve Köhn'ü gözden çıkardığı belirtilirken, bu yıldızlar arasında Nelsson'un Florya'da kriz çıkarması sabırları taşırdı.

NELSSON SATIŞ LİSTESİNDE

Yenilen ilk golde büyük bir hata yapan, 87. dakikada ise kırmızı kart görerek oyundan atılan 25 yaşındaki Danimarkalı'nın sarı kırmızılı kulüpten ayrılmak için her yolu denediği öğrenilirken, başta Okan Buruk olmak üzere yönetimin de Nelsson'u satma kararı aldığı ortaya çıktı..

2 yıldır yaz ayı transfer döneminde çeşitli huzursuzluklar çıkararak Okan Buruk ve Dursun Özbek'i bir hayli yoran Nelsson'la artık köprülerin atıldığı kaydedilirken, milli stopere 'kendine kulüp bul' dendiği bildirildi.

GELEN TEKLİFLERİ KABUL EDİN

Gösterdiği kötü performansla kendisine gelen resmi transfer tekliflerine olumsuz yanıt veren Sportif AŞ yöneticileri ve Okan Buruk'a mesaj verdiği anlaşılan Nelsson'un hocasıyla bir görüşme yaptığı bilgisi verilirken, oyuncunun 'Sevilla beni istiyor, 12 milyon euroluk teklif yaptılar, siz bu teklifi kabul etmediniz, 15+3 milyon euroya kadar çıktılar fakat yine zorluk çıkarıyorsunuz. Kafa olarak burayı bitirdim, bırakın beni gideyim' dediği ifade edildi.

5-0'ın ardından Victor Nelsson soluğu Dursun Özbek'in yanında aldı: 15 milyon euroluk teklif var bırakın beni gideyim - Resim : 2

Nelsson'un Okan Buruk'la olan görüşmesinin ardından Dursun Özbek'in yanına kadar çıktığı aktarılırken, başkanın gelen transfer tekliflerini kesin olarak değerlendirmeye aldığı ve bu konuda Nelsson'a garanti verdiği belirtildi.

İşte Victor Nelsson için Galatasaray'a gelen resmi transfer belgesi;

5-0'ın ardından Victor Nelsson soluğu Dursun Özbek'in yanında aldı: 15 milyon euroluk teklif var bırakın beni gideyim - Resim : 3

5-0'ın ardından Victor Nelsson soluğu Dursun Özbek'in yanında aldı: 15 milyon euroluk teklif var bırakın beni gideyim - Resim : 4

Galatasaray formasıyla 115 maça çıkan Victor Nelsson 4 gol attı.