Fenerbahçe, ilk yarıda attığı gollerle skoru aldı

Fenerbahçe Kasımpaşa Canlı Maç İzle Canlı Skor Canlı Skor Süper Lig
Fenerbahçe, ilk yarıda attığı gollerle skoru aldı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Saint-Maximin ve Tadic'in ilk yarıda attığı gollerle Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti. Süper Lig'de aktif en uzun namağlup serisine sahip olan Fenerbahçe, 32 maçla bu alandaki kulüp rekorunu da kırdı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan Fenerbahçe, yakaladığı ilk pozisyonda 22. dakikada Allan Saint-Maximin'in golüyle öne geçti. Ataklarını sürdüren sarı-lacivertli takım, 39. dakikada Dusan Tadic'in golüyle farkı 2'ye çıkardı ve soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Müsabakanın ikinci yarısında pozisyon üretmekte zorlanan Fenerbahçe, rakibine ise pozisyon vermedi ve sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Sarı-lacivertliler, bu galibiyetle 5 maç sonunda puanını 13'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe, ligde önümüzdeki hafta derbide Galatasaray'ı konuk edecek.

Fenerbahçe'de sakatlıkları devam eden Bright Osayi-Samuel ile Alexander Djiku'nun yanı sıra henüz fiziksel olarak hazır olmayan yeni transfer Filip Kostic kadroda yer almadı.

Bartuğ Elmaz, Levent Mercan ve Ryan Kent de teknik heyet tercihiyle kadroya dahil edilmedi.

Yönetim tam kadro tribünde

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Kasımpaşa maçına tam kadro olarak geldi. Başkan Ali Koç ve yöneticiler, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda takımlarının yanında oldu.

Öte yandan Kasımpaşa Kulübü Başkanı Fatih Saraç, müsabaka öncesinde Ali Koç'a çiçek verdi.