MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray (Süper Lig)

Fenerbahçe Galatasaray Canlı Maç İzle Canlı Maç Sonuçları Canlı Skor Son Dakika Spor Haberleri Maç Süper Lig Jose Mourinho Okan Buruk
MAÇ SONUCU | Fenerbahçe 1-3 Galatasaray (Süper Lig)

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray, Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanan derbi maçta Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Jose Mourinho, ilk derbisinde sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Lider Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 yendi ve puan farkını 5'e çıkardı. Bu sonucun ardından sarı lacivertlilerin ligdeki 32 maçlık yenilgisizlik serisi de sona erdi.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Bright Osayi-Samuel, yeni transfer Filip Kostic'in yanı sıra teknik heyet kararıyla Levent Mercan, Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent, kadroda şans bulamadı.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Hakim Ziyech ve yabancı sınırına takılan Yusuf Demir kadroda yer almadı. Mauro Icardi ise maç kadrosuna alındı.

Okan Buruk'a tepki

Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşma öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli tribünler, geçen sezon sonunda şampiyonluk kutlamalarındaki sözleri sebebiyle Okan Buruk aleyhine tezahüratta bulundu.

Fenerbahçeli taraftarlar, Galatasaray derbisinde tribünleri tamamen doldurdu. Maçtan saatler önce stat ve civarında toplanan taraftarlar, beste ve marşlarla coşku yaşadı.

Taraftarlar, müsabaka öncesinde de oyuncuları tek tek tribünlere çağırarak sevgi gösterilerinde bulundu.