Fenerbahçe, yıldız ismin ayrılığına sıcak bakıyor

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Fenerbahçe Transfer Transfer Haberleri
Fenerbahçe, yıldız ismin ayrılığına sıcak bakıyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ederken bir yandan da oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor. Sarı-lacivertliler, başarılı bir sezon geçiren yıldızını göndermeye sıcak bakıyor. İşte detaylar...

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde İngiltere Championship ekiplerinden QPR'den 508 bin euro karşılığında transfer ettiği Bright Osayi-Samuel için İngiltere basınından sürpriz bir iddia geldi. Sözleşmesinin son yılına giren Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'den ayrılabileceği İngiliz basınında yer aldı.

FENERBAHÇE AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Nijeryalı sağ bek için 3 kulübün devrede olduğu vurgulandı. Gazeteci Alan Nixon'ın geçtiği habere göre Fenerbahçe, Bright Osayi-Samuel'in İngiltere'ye dönmesine izin vermeye hazır.

ÜÇ KULÜP İSTİYOR

26 yaşındaki futbolcu için İngiltere Premier Lig'e yükselen Southampton, yine Premier Lig ekibi Wolverhampton ve İskoç devi Rangers'ın devrede olduğu vurgulandı. QPR'de sağ kanat oynayan Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'de sağ beke evrildiğinden ve Nijeryalı futbolcunun çok yönlülüğünden bahsedildi.

MAAŞI PROBLEM

Transferin önündeki tek engelin ise oyuncunun Türkiye'de aldığı maaş olabileceği kaydedildi.

GEÇEN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Geride bıraktığımız sezonda toplam 39 maça çıkan Bright Osayi-Samuel 3061 dakika sahada kaldı ve 4 gol, 6 asistlik skor katkısı verdi.