Nihat Kahveci: İsmail Yüksek'e Allah sabır versin

Fenerbahçe Adana Demirspor Jose Mourinho Son Dakika Spor Haberleri
Nihat Kahveci: İsmail Yüksek'e Allah sabır versin

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor Youtube kanalında Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 1-0 yendiği karşılaşmayı yorumladı.

Nihat Kahveci'nin Kontraspor Youtube kanalında Fenerbahçe - Adana Demirspor maçıyla ilgili öne çıkan yorumları şöyle;

İlk yarıdaki Szymanski 0 puan. Geçen sezonun uzağında. İsmail Yüksek'e Allah sabır versin, sıhhat versin. Çünkü İsmail Yüksek, orta sahada Szymanski ve Tadic'le oynadığı zaman çok koşması gerekecek. 3 günde bir maç oynayan bir Fenerbahçe orta sahasında ne kadar tempo yapabilir şüpheli. İsmail de top kayıplarına dikkat etmeli.

Fenerbahçe, Fred'i her zaman arar. Ülkemize gelmiş en iyi orta sahalardan biri. İşin iki tarafını da iyi yapıyor. Dünyanın en iyi hocalarından biri de Fred yok diye mazeret üretmemeli. Bugünkü orta saha anlayışıyla Lille gibi takımlara karşı sorun yaşanır.

Fenerbahçe'nin en iyisi Saint-Maximin'di

Saint-Maximin'in arkası dönüp topu tutması, rakip baskı yaparken baskı yaparken kaptırmamasını ilk defa gördüm. Attığı şutları golle buluşturursa, asistleri olursa bambaşka bir futbolcudan bahsedebiliriz. Fenerbahçe'nin en iyi futbolcusuydu. 10 üzerinden 10'a yakın bir performans gösterdi.

Mourinho, tahmin edilemez biri. Sezon başında Bartuğ oynuyordu. Sezon başladı Krunic'i oynattı. Mourinho'yu çözene kadar bize birkaç ay lazım.

Adana Demirspor kalecisi Deniz Eren Dönmezer, görevini iyi yaptı. Geleceği olan bir kaleci. Performansıyla bende sınıfı geçti.