Nihat Kahveci'den Gökhan Akkan sözleri: Aklım almıyor

Fenerbahçe Son Dakika Çaykur Rizespor Süper Lig Spor Haberleri
Nihat Kahveci'den Gökhan Akkan sözleri: Aklım almıyor

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor Youtube kanalında Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 5-0 yendiği maçı yorumladı. Nihat Kahveci, kaleci Gökhan Akkan'ın performansını değerlendirdi.

Nihat Kahveci, 5-0'lık maçı değerlendirirken Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'ın performansını da yorumladı.

İşte Nihat Kahveci'nin Kontraspor Youtube kanalındaki yorumları

Ferdi'yi akıp götürdüler. Fred'in sözleşmesi uzatılsın. Avrupa kulüpleri, bugünkü maçı izleyip 3 gol atmış Fred'i yeniden götürebilir. Sanki Fred hiç sakatlanmamış gibiydi. Sahanın en diri, en fit, en istekli, golleri atan oyuncusuydu. Böyle oyuncuyu ben alkışlarım. Fred Karadeniz bölgesini seviyor. Geçen sezon Trabzon maçında attığı golleri hatırlayın. Bakalım Samsun deplasmanında ne yapacak.

"Gökhan Akkan hatalı gol yedi, şike yaptı demem"

Dzeko'nun golünde hoca oyundan alsa Gökhan'a çok büyük bir iyilik yapmış olurdu. Hadi ilk golde sert vurdu, top döndü falan derim ama ikinci golde Dzeko'nun sıfırdan uzak köşeye yerden vurduğu topta 10 cm ayağının dibinden geçiyor. Ne elle, ne de ayakla müdahale yapmaması benim aklım almıyor. Ne düşündü hiç anlamadım, Hiçbir refleks göstermedi. Bence orada maçı bitirdi. Gökhan daha önce de hatalı goller yemişti. Bu tarz golleri yiyor. Bu kadar hatalı gol yenildiği bir maç hatırlamıyorum. En son Muslera'nın yedikleri vardı. Ama iki taneydi. Ben asla 'şike yaptı' falan demem. Yediği golleri değerlendiririm. Hatalı gol yemiştir. Bugün öyle bir niyet olduğunu düşünmüyorum.