Nihat Kahveci: Misafirliğe gittiğinizde camdan girilmez

Fenerbahçe Göztepe Son Dakika Spor Haberleri
Nihat Kahveci: Misafirliğe gittiğinizde camdan girilmez

Haber Global ekranlarında Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Fenerbahçe - Göztepe maçındaki olayları Kontra programında değerlendirdi.

Nihat Kahveci'nin Göztepe - Fenerbahçe maçıyla ilgili yorumları şöyle;

Bu işe Ali Koç niye orada diye başlamak yerine, öncelikle bir kınama lazım. İnsan, insana şiddet uygulamamalı. İsim önemli değil. Belli bir kesim öncesinden başlayıp sona doğru geliyor ve şiddet yapana yardımcı oluyorsunuz. 'Hak etti' demeye getiriyorsunuz. Ali Koç'un Rams Park'a gidişi falan var. Bu bardak dolmuş. Başkanı da orada görünce böyle bir olay yaşandı. Bu da tahrik olabilir. Olayı onaylamıyorum ama iyi niyeti onu yanlış yoldan götürdü. Ali Koç da tribünlerin neler yapabileceğini nasıl tepki göstereceğini iyi bilen biri.

Ali Koç'a saldıran şahsın, maçı izlemeye devam etmemesi gerekirdi. Nasıl oluyordu stattan hemen çıkarılmadı anlamıyorum. Ali Koç tribünlere bir hareketi olmadı ama saha kenarından yürümesi taraftarı provoke eder. Misafirliğe gittiğinde de camdan değil kapıdan gireceksin. Biz empati yapmayı unuttuk. Özür dilemeyi de unutuyoruz. İnsani değerleri de unutuyoruz. Gidişat hiç iyi değil.

"Kimse kimsenin formasını yakmasın"

Şu forma yakma olayı nedir ya! Kimse kimsenin formasını yakmasın. Yanlış hareket. Deplasmana giden taraftarlar hayatlarının en zor işini yapıyor. Alınlarından öpesim var.