Mert Hakan Yandaş kendine yeni iş buldu 9 milyon 214 bin 472 lira ile vergi rekortmeni oldu

Fenerbahçe Futbol Süper Lig
Mert Hakan Yandaş kendine yeni iş buldu 9 milyon 214 bin 472 lira ile vergi rekortmeni oldu

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun ilk tercihleri arasına giremeyen ve bu sezon 150 dakika sahada kalan Mert Hakan Yandaş'ın, başka bir iş kolunda faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Memleketi Bursa'da yolcu taşımacılığı alanında bir şirketi bulunan 30 yaşındaki futbolcu, 9.214.472,61 TL vergi ödeyerek rekortmenler arasına girdi.

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, sadece saha içinde değil saha dışında da gündemde olmaya devam ediyor. 30 yaşındaki oyuncu, popülaritesini koruyor.

Mert Hakan Yandaş, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Fenerbahçe'de şu ana kadar ideal ilk 11'de yer bulamadı. Yıldız futbolcu, Jose Mourinho'nun ilk tercihleri arasında yer almıyor. Yıldız futbolcu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 8 maça çıktı. 30 yaşındaki oyuncu, 150 dakika sahada kaldı.

İŞTE YENİ MESLEĞİ

Öte yandan Mert Hakan Yandaş'la ilgili çarpıcı bir gerçek de ortaya çıktı. Bursa yerel basınından Tunagazete'de yer alan haberde millî futbolcunun mesleği açıklandı.

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi: "Mert Hakan Yandaş, 2023 yılında Bursa’da en çok vergi verenler listesine girerek dikkatleri üzerine çekti. Şehirlerarası tarifeli kara yolu yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Yandaş, 9.214.472,61 TL vergi ödeyerek Bursa’da en fazla vergi veren 29. isim oldu.