Merih Demiral'dan sonra bir Fenerbahçe stoperi daha! 10,5 milyon euro teklif ettiler

Fenerbahçe Atalanta Torino Transfer
Merih Demiral'dan sonra bir Fenerbahçe stoperi daha! 10,5 milyon euro teklif ettiler

Bonservisine 8 milyon 300 bin euro ödenmesine rağmen yaşadığı sakatlıklardan dolayı 26 maç kaçıran Becao için Atalanta devreye girdi. Daha önce Fenerbahçe'de oynayan Merih Demiral'ı da transfer eden Serie A ekibinin sarı lacivertli yönetime 10,5 milyon euroluk teklif yaptığı kaydedildi.

Fenerbahçe forması giyen Rodrigo Becao için İtalyan ekipleri devreye girdi.

FENERBAHÇE 10,5 MİLYON EUROYU REDDETTİ

İtalyan basınında yer alan habere göre, Atalanta ve Torino'nun 28 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği belirtildi. Torino'nun Becao için temasları başlattığı ancak Atalanta'nın da transfer için rekabete hazır olduğu kaydedildi. Sarı lacivertli kulübe yakın kaynaklara göre; Atalanta'nın Becao için 10,5 milyon euroluk resmi teklif yaptığı, fakat Fenerbahçe'nin bu teklifi reddettiği bildirildi.

ATALANTA DAHA ÖNCE DE İSTEDİ

Atalanta, Udinese'de oynadığı dönem, Fenerbahçe'ye transferinden önce de Becao ile ilgilenmişti. 3 yıl önce Fenerbahçe çıkışlı Merih Demiral'ı stoper hattında oynatan Atalanta, 16 milyon 600 bin euroya oyuncuyu Al Ahli'ye satmıştı.

Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösterilen Becao'nun Fenerbahçe ile sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin geçen yıl sezon başında Udinese'den kadrosuna kattığı deneyimli stoper, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 23 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.