Jouse Mourinho'dan sürpriz kadro kararı! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe Jose Mourinho UEFA Şampiyonlar Ligi
Jouse Mourinho'dan sürpriz kadro kararı! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turunda İsviçre'nin Lugano takımıyla karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho, Lugano maçındaki 11'i belirledi. İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i...

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, bu sezon ilk resmi maçına Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano karşısında çıkacak. Kariyerinde 2 kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanma başarısı gösteren Mourinho'nun ilk hedefi Fenerbahçe'yi yıllar sonra Şampiyonlar Ligi gruplarına taşıyabilmek.

MAXIMIN KADRODA YOK

Fenerbahçe'nin yeni transferleri St. Maximin, Cenk Tosun ve Oğuz Aydın, Lugano ile oynanacak iki maç için UEFA listesine eklenirken, sakatlığı bulunan St. Maximin ilk maçta oynayamayacak. Cenk Tosun ve Oğuz Aydın ise Jose Mourinho'nun şans vermesi durumunda maçta görev bekleyecek.

Jouse Mourinho'dan sürpriz kadro kararı! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i - Resim : 2

HEDEF DEVLER LİGİ

Sarı-lacivertililer, Lugano’yu elemesi durumunda sırasıyla 3’üncü ön eleme ve play-off turunda maçlar oynayacak. Şampiyonlar Ligi’ne en son 2008-2009 sezonunda katılan Fenerbahçe, Porto ve İnter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan hocası Mourinho ile rakiplerini eleyerek Devler Ligi'ne katılmayı hedefliyor. Fenerbahçe, geçen sezon Konferans Ligi çeyrek final mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos'a elenmişti. Lugano ise Konferans Ligi’nde Beşiktaş ile aynı grupta yer almış ve grubu son sırada tamamlamıştı.

RÖVANŞ BİR HAFTA SONRA

Bu akşam İsviçre'de avantaj peşinde olan Fenerbahçe, Lugano'yu Kadıköy'de 30 Temmuz'da konuk edecek. Fenerbahçe, Lugano'yu elemesi halinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa temsilcisi Lille ile karşılaşacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Lugano: Saipi, Brault-Guillard, Mai, El Wafi, Valenzula, Belhaj Mahmoud, Doumbia, Cimignani, Bislimi, Bottani, Aliseda

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Edin Dzeko

Jouse Mourinho'dan sürpriz kadro kararı! İşte Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i - Resim : 3