Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı CANLI | Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı CANLI | Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta?
Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı canlı izle

Trendyol Süper Lig'de oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Fenerbahçe, 5. haftada Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak ve namağlup serisini sürdürmeye çalışacak. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de Osayi Samuel sakatlığı sebebiyle maçta süre alamayacak. Kritik maçta Halil Umut Meler düdük çalacak. Maçın yayın bilgileri, hakem kadrosu, muhtemel 11'ler ve tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Trendyol Süper Lig'de 5. hafta heyecanı devam ediyor. Kasımpaşa - Fenerbahçe, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de yeni transfer Amrabat ve Kostic'in kadroda yer alması bekleniyor. Maçın yayın bilgileri, muhtemel 11'i ve hakem kadrosu merak konusu oldu. Peki, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı CANLI | Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta? - Resim : 1

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı 15 Eylül Pazar günü saat 17:00'de oynanacak. Müsabaka beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Maçın canlı yayın anlatımına kontraspor.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı CANLI | Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Saat kaçta? - Resim : 2

 KASIMPAŞA - FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI

Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında 15 Eylül 2024 Pazar günü saat 17.00’de Kasımpaşa’ya konuk olacağı maçın misafir tribünü biletleri satışa çıktı. Futbolseverler 1040 TL ücret ödeyerek bilet alabilecek. 

AMRABAT VE KOSTIC OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofian Amrabat ve Kostic'in Kasımpaşa maçında süre alıp almayacağı merak ediliyor. Amrabat, Fenerbahçe ile ilk antremanını gerçekleştirdi. Mourinho süre verirse Amrabat ve Kostic maçta oynayabilecek. Fenerbahçe'de, Nijerya Milli takımından sakat gelen Osayi Samuel'in oynaması beklenmiyor.