Juventus, Ferdi Kadıoğlu için McKennie'yi Fenerbahçe'ye vermeye hazır!

Fenerbahçe Transfer
Juventus, Ferdi Kadıoğlu için McKennie'yi Fenerbahçe'ye vermeye hazır!

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, milli futbolcu için sarı-lacivertlilere flaş bir teklifte bulundu. Çizme ekibi, bonservis ücretinin yanı sıra bir de takas teklifi yaptı.

EURO 2024'te gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun son talibi ise Juventus oldu. İtalyan ekibinin teknik direktörü Thiago Motta'nın yönetime 24 yaşındaki oyuncunun adını verdiği ve Juve'nin de bu konuda harekete geçmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

TAKAS: MCKENNIE + 10 MİLYON EURO

Fotomaç'ın haberine göre Ferdi için 30 milyon euro bonservis bedeli ödemek istemeyen İtalyan ekibi, sarı-lacivertlilerin kapısını takas formülüyle çalacak..

Juventus, Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği McKennie'nin yanı sıra 10 milyon euro da bonservis önereceği belirtildi. MckKennie'nin güncel piyasa değeri ise 28 milyon euro...

Juventus, Ferdi Kadıoğlu için McKennie'yi Fenerbahçe'ye vermeye hazır! - Resim : 2

FENERBAHÇE TEKLİFİ DÜŞÜK BULDU

Ancak sarı-lacivertli yönetim, bu miktarı düşük buldu. Yönetimin talebi ABD'li oyuncunun yanında 15 milyon euro. Bu hafta sonuna kadar resmi adımların atılacağı belirtildi. İtalyan medyası da Juventus'un bu transfer girişimini doğruladı.

ARSENAL DE İSTİYOR

Öte yandan iki İngiliz devi de Ferdi Kadıoğlu'nun peşinde.... Manchester United cephesinin, yıldız futbolcunun menajerlik şirketiyle ilk teması kurduğu kaydedildi. Arsenal’ın ise Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

NEC NIJMEGEN'DEN GELDİ

Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonunda NEC Nijmegen'den 1.4 milyon Euro'ya transfer edildi. 24 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertlilerde 199 maça çıktı ve 17 gol, 22 asist yaptı.

Juventus, Ferdi Kadıoğlu için McKennie'yi Fenerbahçe'ye vermeye hazır! - Resim : 3

EURO 2024'TE İZ BIRAKTI

Yıldız oyuncu 2024 Futbol Şampiyonası'nda ay yıldızlıların çıktığı 5 takımın tamamında 90 dakika forma giymiş ve turnuvanın en iyi performanslarından birine imza atmıştı.