Jose Mourinho'yu yıkan haber! İrfan Can Kahveci için dudak uçuklatan teklif

Futbol Spor Haberleri Transfer Transfer Haberleri Fenerbahçe Süper Lig
Jose Mourinho'yu yıkan haber! İrfan Can Kahveci için dudak uçuklatan teklif

Geçen sezon başarılı bir performans sergileyen İrfan Can Kahveci için dudak uçuklatan bir teklif geldi. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ana planda düşündüğü milli futbolcunun olası transferi, Portekizli çalıştırıcının planlarını bozabilir. İşte detaylar...

Yaptığı transferlerle yeni sezon öncesi taraftarlarını heyecanlandıran Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gelişmesi yaşanıyor.

Tecrübeli futbolcu için Kanarya'ya astronomik bir teklif geldi. Sarı-lacivertli ekibin bu teklife nasıl bir cevap vereceği ise merak konusu.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN TEKLİF VAR

Radyogol'de yer alan habere göre; Suudi Arabistan'dan İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe'ye teklif yapıldı.

Takım ismi verilmezken, Sarı-lacivertli kulübe yıldız isim için 10-12 milyon euro civarında bonservis bedeli teklif edildiği iddia edildi.

İRFAN CAN'A DUDAK UÇUKLATAN MAAŞ

Suudi temsilcisinin, İrfan Can Kahveci'ye ise astronomik bir maaş teklif edeceği ifade edildi.

Çıkan haberde 29 yaşındaki futbolcunun, 15-17 milyon euro civarı bir maaş ile transfere ikna edilmek istendiği kaydedildi. Gelen bu astronomik teklif sonrası İrfan Can'ın ayrılmaya sıcak bakabileceği iddia ediliyor.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Sarı-lacivertli forma ile 129 maçta boy gösteren İrfan Can, 29 kez ağları havalandırmayı başarırken takımına 27 asistlik katkıda bulundu.