Jose Mourinho'dan transfer müjdesi! Tarih verdi

Fenerbahçe Transfer Jose Mourinho
Jose Mourinho'dan transfer müjdesi! Tarih verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, bu sabah yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mourinho transfere dair önemli mesajlar verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho Avusturya'da devam eden kampın bu sabah yapılan antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"HİÇ OLMADIĞIM KADAR MOTİVEYİM"

Mourinho daha önce hiç olmadığı kadar motive olduğunu ifade ederek "Kendimi çok mutlu ve motive hissediyorum. Hiçbir zaman olmadığı kadar motiveyim. İçinde bulunduğumuz şartlar kolay değil. Oyuncularımın yarısı milli takımlaydı. 2 hafta içerisinde de Şampiyonlar Ligi ön elemesi başlayacak. Biz elimizdeki oyuncularla çalışmamızı en iyi şekilde sürdürüyoruz." şeklinde konuştu.

Jose Mourinho'dan transfer müjdesi! Tarih verdi - Resim : 2

"HER KULÜBÜM BİR MEYDAN OKUMAYDI"

Fenerbahçe'nin kendisi için yeni bir meydan okuma olduğunu söyleyen Mourinho, "Her kulübüm bir meydan okumaydı. Burada çok güzel bir organizasyonla karşılaştım. Sorumluluklarımı biliyorum. Bu arada çok iyi karşılandım. Kulübün şartları çok iyi. Sportif direktörümüz 2 senedir burada ve çok iyi. Hedefimiz 35 milyon Fenerbahçe taraftarına özledikleri mutlulukları vermek." ifadelerini kullandı.

"BAŞKANIMIZ NET BİR MESAJ VERDİ"

Takımı koruyacaklarını ifade eden Mourinho, "Başkanımız çok direkt bir mesaj verdi. Kulübün gelişmesini istiyor, geriye gitmesini değil. Gelişmesi demek de en iyi oyuncularımızı tutmak demek. Bu mesajı çok direkt bir şekilde verdi." dedi.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Transfer hakkında konuşan Mourinho, "Benim için şu anda en öncelikli durum elimizdeki oyuncuların geri dönmesi. Bu hızlı olmayacak. Szymanski ve Livakpvic geri döndü. Tadic, Çarşamba günü dönüyor. Türkiye Milli Takımı'nda oynayan oyuncular tatilde. Transfer pazarı hareketli ve birçok takım Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynamayacak. İlk oynayacağımız Lugano maçında tam hazır hale geleceğimizi düşünüyorum." dedi.

Jose Mourinho'dan transfer müjdesi! Tarih verdi - Resim : 3