Jose Mourinho Fenerbahçe'nin 8 milyon eurosunu çöpe attı! Sadece 31 dakika...

Fenerbahçe Jose Mourinho Süper Lig
Jose Mourinho Fenerbahçe'nin 8 milyon eurosunu çöpe attı! Sadece 31 dakika...

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düştü ve şampiyonluk yolunda bir yara daha aldı. Yaşanan puan kayıplarının ardından gözler sarı-lacivertlilerin transfer planlamasına çevrildi. Ali Koç yönetiminin sezon başında toplam 8 milyon euro ödeyerek kadroya kattığı Oğuz Aydın ve Levent Mercan, geride kalan bölümde toplam 31 dakika sahada kalabildi. İşte detaylar... (FENERBAHÇE HABERLERİ)

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin Samsunspor deplasmanındaki beraberliği sonrası sezon başında transfer edilen Oğuz Aydın ile Levent Mercan'ın durumu tartışma yarattı.

Milliyet'te yer alan haberde sarı-lacivertli takımın sezon başında renklerine bağladığı Oğuz Aydın ve Levent Mercan, Fenerbahçe'de bu sezon toplam 31 dakika sahada kaldı.

Alanyaspor'dan 6 milyon euro bedelle transfer edilen Oğuz Aydın, Fenerbahçe'de 3 maçta 22 dakika şans buldu.

23 yaşındaki kanat oyuncusu, Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Lille maçları ve Süper Lig'deki Adana Demirspor karşılaşmalarında oynadı.

Fatih Karagümrük'ten 2 milyon euro karşılığında takıma dahil edilen Levent Mercan ise Süper Lig'de Rizespor ile oynanan müsabakada forma şansı buldu.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın