Fenerbahçe'nin penaltı ve gol beklediği pozisyonlara net yorum

Fenerbahçe Son Dakika Spor Haberleri
Fenerbahçe'nin penaltı ve gol beklediği pozisyonlara net yorum

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor Youtube kanalında Fenerbahçe'nin deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 yendiği maçı değerlendirdi.

Szymanski'yi eleştiren Nihat Kahveci, "Topa vurmayı bilen bir futbolcunun, boş kalaye olan bir pozisyonu kaçırma ihtimali var mı ya? Yerde kafayla bile atman lazım. Gol konusunda psikolojik olarak ne kadar kötü olduğu gözüküyor. İsmail Yüksek, son iki maçtır kötü oynuyor. Adın Szymanski olsa değiştirmez Mourinho seni. Sezon sonuna kadar oynarsın. Mourinho, Szymanski konusunda inatçı." dedi.

Nihat Kahveci, hakem kararlarını ise şu sözlerle yorumladı;

Bana göre Amrabat, 6 numara değil stoperlerin arasında libero oynuyor. Tadic klas gol atmasına rağmen hiç beğenmedim performansını. Fenerbahçe, ligimizde en kötü oynayan takımlardan biri.

Gol çizgisi teknolojisini neden getirmiyorsunuz? Neden tartıştırıyorsunuz insanları. Direk hizasından baktığımda bana göre gol değil. Gol teknolojisi olsa insanlar görüp anlayacak. O golü atamamayı nasıl başardın Szymanski? Dzeko'nun pozisyonu bence net penaltı. Kaynadı gibi geldi bana. VAR'a göre yüzde 100 kanıt istiyor değil mi? Dzeko'nun pozisyonunda kanıt var. VAR çağırmalıydı.