Fenerbahçe'den Pierre-Emile Hojbjerg hamlesi! Mourinho istedi

Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe'den Pierre-Emile Hojbjerg hamlesi! Mourinho istedi

Fenerbahçe, Galatasaray'un uzun süredir peşinden koştuğu Pierre-Emile Hojbjerg'i gündemine aldı.

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlanması yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alarak transfer dönemine giriş yapan sarı-lacivertliler orta saha ve forvet takviyelerini de yapmak istiyor.

HOJBJERG HAMLESİ

Bu doğrultuda çalışmalarına hız veren sarı-lacivertli yönetim gündemine Galatasaray'ın da ilgilendiği Pierre-Emile Hojbjerg'i aldı. Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'de transfer listenin birinci sırasında Pierre-Emile Hojbjerg bulunuyor.

Habere göre Tottenham'dan ayrılmak isteyen 28 yaşındaki oyuncu için devrede olan Kanarya, Danimarka'nın EURO 2024'e veda etmesiyle girişimlere başlayacak.

Fenerbahçe'den Pierre-Emile Hojbjerg hamlesi! Mourinho istedi - Resim : 2

MOURINHO ETKİSİ

Teknik direktör Mourinho, hem 6 hem de 8 numara oynayabilen Tottenham'dan eski öğrencisini takımda görmek istiyor. Fenerbahçe, sözleşmesi 2025'te bitecek başarılı orta sahayı, bonservisle almaya çalışacak.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Sarı-lacivertlilerin transferde en büyük kozu ise eski hocası Mourinho. Sarı-lacivertli yönetim İngiliz kulübü ile pazarlıklarına hafta içerisinde start verecek.

DORTMUND DA İSTİYOR

Alman basınında yer alan habere göre Borussia Dortmund da Höjbjerg'i transfer etmek istiyor. Danimarkalı futbolcu ülkesinin basınına yaptığı açıklamada tatilden sonra kararını vereceğini ifade etti.