Fenerbahçe'de Emre Mor'dan şaşırtan karar! Yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe Transfer Transfer Haberleri Hatayspor
Fenerbahçe'de Emre Mor'dan şaşırtan karar! Yeni adresi belli oldu

Bu sezon takımın başına gelen dünyaca ünlü menajer Jose Mourinho'nun da gözüne giremeyen 27 yaşındaki futbolcudan şaşırtan bir karar geldi.

Dortmund ve Milli Takım formalarını giydikten sonra Türk futbolunun büyük beklentiler içerisinde olduğu ancak o beklenen patlamayı yapamayan bir isim olarak hafızalara kazınan Emre Mor'un yeni adresinin neresi olacağı büyük merak konusuydu.

Galatasaray'da tutunamayan, Celta Vigo'da da işlerin yolunda gitmemesi üzerine Karagümrük'te Volkan Demirel ile yeniden doğuş sinyalleri veren 27 yaşındaki futbolcunun son adresi Fenerbahçe olmuştu.

KADERİ DEĞİŞMEYECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR

Kimi zaman oyun planında yer almayan, kimi zaman sakatlıklar boğuşan yıldız futbolcunun kaderi bu sezon da çok değişecek gibi durmuyor.

Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre Mor, Sarı Lacivertliler'in teknik patronu Mourinho'nun planları arasında yer almıyor.

HATAY YOLCUSU!

Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki oyuncusu Emre Mor, transferde şaşırtan kararını verdi. Kanat oyuncusunun, yeni adresi Hatayspor olacak. Emre'nin Süper Lig ekibiyle resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

SEZON PERFORMANSI

Geride bıraktığımız sezonda kiralık olarak gittiği Fatih Karagümrük'te 13, Fenerbahçe'de ise 8 maçta görev yapan Emre Mor, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.