FENERBAHÇE MAÇI CANLI ŞİFRESİZ | Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? - Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Edin Dzeko Rodrigo Becao Canlı Maç İzle Canlı Skor
FENERBAHÇE MAÇI CANLI ŞİFRESİZ | Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? - Muhtemel 11'ler
twente fenerbahçe maçı canlı izle

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Fenerbahçe, Twente ile kozlarını paylaşacak. De Grolsch Veste Stadyumu'nda oynanacak maç futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Fenerbahçe, Twente karşısında 2 oyuncusundan yararlanamayacak. Müsabakada Chris Kavanagh düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Twente - Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda?

2024 2025 sezonunda ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Fenerbahçe, Hollanda temsilcisi Twente ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe, kritik maçı kazanmak istiyor. Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe rakibi ile deplasmanda karşılaşacak. Maç ile ilgili tüm bilgiler merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Twente - Fenerbahçe ne zaman? Fenerbahçe Avrupa Ligi maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

TWENTE - FENERBAHÇE MAÇI HANGI KANALDA? SAAT KAÇTA?

Twente - Fenerbahçe maçı 3 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak. Müsabaka TRT Spor'da ekranlarında canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Twente - Fenerbahçe - Jose Mourinho

TWENTE - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Twente: Unnerstall; Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine; Regeer, Vlap, Steijn; Van Wolfswinkel, Van Bergen, Lammers

Fenerbahçe: Livakovic; Mert Müldür, Djiku, Becao, Oosterwolde; Amrabat, Fred; Tadic, Szymanski, İrfan Can Kahveci; Dzeko

TWENTE - FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK

Fenerbahçe, Twente karşısında 2 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde Union Saint-Gilloise karşısında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Bright Osayi-Samuel ile sakatlığı bulunan Çağlar Söyüncü müsabakada forma giyemeyecek.

Twente - Fenerbahçe eksikler

CHRIS KAVANAGH DÜDÜK ÇALACAK

Twente ile Fenerbahçe arasında oynanacak müsabakada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Chris Kavanagh düdük çalacak. Kavanagh'nin yardımcılıklarını Lee Betts ile James Mainwaring yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sam Barrott olacak. Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi (VAR) koltuğunda İngiliz Stuart Attwell oturacak. AVAR'da ise David Coote eşlik edecek.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KADROSU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu şu şekilde:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydın, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Fred Rodrigues, İrfan Can Kahveci, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Allan Saint-Maximin, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Youssef En-Nesyri ve Edin Dzeko.

Twente - Fenerbahçe

FENERBAHÇE UEFA AVRUPA LİGİ FİKSTÜRÜ

  • 3 EKİM PERŞEMBE 22.00 TWENTE - FENERBAHÇE
  • 24 EKİM PERŞEMBE 22.00 FENERBAHÇE - MANCHESTER UNITED
  • 7 KASIM PERŞEMBE 23.00 AZ ALKMAAR - FENERBAHÇE
  • 28 KASIM PERŞEMBE 23.00 SLAVIA PRAG - FENERBAHÇE
  • 11 ARALIK ÇARŞAMBA 18.30 FENERBAHÇE - ATHLETIC BILBAO
  • 23 OCAK PERŞEMBE 20.45 FENERBAHÇE - LYON
  • 30 OCAK PERŞEMBE 23.00 MIDTJYLLAND - FENERBAHÇE