Jose Mourinho Davinson Sanchez'in vatandaşını transfer ediyor: Girişimler başladı

Fenerbahçe Jose Mourinho Crystal Palace
Jose Mourinho Davinson Sanchez'in vatandaşını transfer ediyor: Girişimler başladı

Süper Lig'de milli aranın ardından çıktığı Samsunspor deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Sezonun ikinci yarısında daha güçlü bir kadroyla sahada yer almak isteyen sarı-lacivertli ekip, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun isteğiyle orta saha transferine yoğunlaştı. Ali Koç yönetimi, Premier Lig'de Crystal Palace forması giyen 29 yaşındaki Kolombiyalı Jefferson Lerma'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. (FENERBAHÇE HABERLERİ)

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de gözler orta saha transferine çevrildi. Takımdaki orta saha rotasyonunu genişletmek isteyen sarı-lacivertliler, gündemine sürpriz bir isim aldı.

Sofyan Amrabat'ı kadrosuna katarak kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Crystal Palace forması giyen Jefferson Lerma'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Daha önce de sarı-lacivertlilerin gündemine gelen Kolombiyalı yıldız futbolcu için görüşmelere başlanması bekleniyor.

Jose Mourinho Davinson Sanchez'in vatandaşını transfer ediyor: Girişimler başladı - Resim : 1

29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Crystal Palace formasıyla 31 resmi maçta forma giydi. 1.79 boyundaki oyuncu bu maçlarda 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcu ön libero mevkiinin yanı sıra merkez orta saha hattında da görev yapabiliyor.

Lerma, Kolombiya Milli Takımı formasını 50 kez terletti. 1994 doğumlu oyuncu bu maçlarda 3 gol kaydetti. Bu sezon takımıyla 7 maça çıkan oyuncunun piyasa değeri ise 18 milyon euro. Jefferson Lerma'nın kulübüyle olan sözleşmesi haziran 2026'ya kadar sürüyor.

(A Spor)

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın