Milli arada takım içinden transfer! Cengiz Ünder Jose Mourinho'nun gözüne girmek istiyor...

Fenerbahçe Futbol Süper Lig Jose Mourinho
Milli arada takım içinden transfer! Cengiz Ünder Jose Mourinho'nun gözüne girmek istiyor...

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon 15 milyon euroya kadrosuna kattığı ancak beklediği verimi alamadığı Cengiz Ünder, lige verilen milli arayı fırsat bildi. Teknik Direktör Jose Mourinho'nun gözüne girmek için özel çalışmalar yapan 27 yaşındaki futbolcu, hocasının kendisine şans vermesini bekliyor.

Cengiz Ünder, beklentileri karşılayamadığı Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun gözüne girmeye son derece kararlı görünüyor. 27 yaşındaki hücum oyuncusunun, milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek için özel çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Cengiz şu ana kadar sadece 3 maçta sahaya çıktı ve toplam 99 dakika süre alabildi. Başarılı futbolcu, önümüzdeki haftalarda hocasının kendisine daha fazla şans vermesini umuyor. Cengiz Ünder, beklediği forma şansını bulamazsa, ara transfer döneminde ayrılabilir.

Ryan Kent’in keyfi yerinde

Sarı-lacivertlilerde adeta istenmeyen adam ilan edilen İngiliz futbolcu, buna rağmen gelen tüm teklifleri geri çevirip yaz döneminde de takımda kalmıştı. Mourinho, sezonun ilk maçı olan Şampiyonlar Ligi 2. tur ön elemesindeki Lugano mücadelesinde öğrencisini 11’de oynattı, rövanşta ise kulübede oturttu.

Ancak Kent, daha sonra hiçbir karşılaşmada kadroya alınmadı. 27 yaşındaki futbolcu, idmanları kaçırmıyor, herhangi bir sorun çıkarmıyor. Kent, ayrılmak için 2027’de bitecek sözleşmesindeki tüm maaşlarını istiyor.

(Fanatik)