ANADOLU EFES - FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI | Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Fenerbahçe Beko EuroLeague Fenerbahçe Basketbol Anadolu Efes Euroleague
ANADOLU EFES - FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI | Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? Hangi kanalda?
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı canlı izle

THY Euroleague'de heyecan devam ediyor. Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya gelecek. İki takım da THY Euroleague'de ilk maçlarından galibiyetle ayrıldı. Maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyen basketbolseverler maçın yayın saati, kanalı ve kadrolarını araştırıyor. Peki, Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

ANADOLU EFES - FENERBAHÇE BEKO - THY Euroleague'de heyecan Türk derbisi ile devam ediyor. Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko, 2. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Basketbol Gelişim Merkezi'nde oynanacak maçta gözler yıldız isimlerde olacak. Maçın yayın saati, kanalı ve kadroları merak ediliyor. Peki, Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı 10 Ekim Perşembe günü saat 20.30'da başlayacak. Müsabaka S Sport ekranlarında canlı yayınlanacak. Maçın başlamasıyla birlikte maçın canlı yayın anlatımı haberimizde yer alacak.

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko THY Euroleague

FENERBAHÇE'DE 1 EKSİK

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak derbi maçında Fenerbahçe Beko adına Scottie Wilbekin forma giyemeyecek. Anadolu Efes‘te ise Justus Hollatz dışında herhangi bir eksik bulunmuyor.

BASKETBOL HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU!

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynanacak karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Damir Javor (Slovenya), Ioannis Foufis (Yunanistan) hakem üçlüsü yönetecek.

CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASI'NDA EFES KAZANDI

Sezonun ilk derbisinde Basketbol Gelişim Merkezi'nde 37'nci Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşı karşıya gelen iki takımın çekişmeli geçen zorlu randevusunda gülen taraf, 83-82'lik skorla Anadolu Efes olmuştu.

Basketbol Gelişim Merkezi'nin hizmete açıldığı ilk gün (29 Eylül) ve salondaki ilk maç olma özelliği taşıyan zorlu kupa mücadelesinde rakibi Fenerbahçe Beko'yu yenen lacivert-beyazlılar, 14'üncü kez Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götürme başarısı göstermişti.