Maçtaki ikinci golüyle ilgili konuşan Dusan Tadic: Kaleci antrenörümüz sayesinde attım

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Fenerbahçe
Maçtaki ikinci golüyle ilgili konuşan Dusan Tadic: Kaleci antrenörümüz sayesinde attım

Corendon Alanyaspor maçında attığı iki golle yıldızlaşan Dusan Tadic, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sırp oyuncu, attığı ikinci gol hakkında "Kaleci antrenörümüzün verdiği bilgiler sayesinde gol attım" dedi.

Trendyol Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti.

Attığı iki golle maça damga vuran Dusan Tadic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Dusan Tadic yaptığı açıklamada, "Türklerin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak istiyorum. Maçla alakalı olarak şunları söyleyebilirim; bence kolay bir maç olmadı. Rakibimiz de iyi bir iş çıkardı, futbol oynamaya çalıştılar. Açıkçası ikinci yarıya bakacak olursak pozisyonlar ürettiler, gol de atabilirlerdi. İkinci golü bulmamız önemliydi. Maç sonrasında kolaylaştı. Defansif olarak iyi iş yaptık, alanlar fırsatlar vermedik. Hocamız devre arasında daha fazla pozisyon bulabileceğimizi söyledi. Bunlar düzeltmemiz gereken şeyler." dedi.

"RAKİP KALECİYİ ANLATMIŞTI"

Tecrübeli oyuncu ayrıca, "Adana Demirspor maçındaki golüm aklıma gelmedi, farklı bir gol attım. Kaleci hocamız Sandro Zufic, rakip kaleciyle ilgili çok iyi bilgiler verdi. Maçtan önce söyledi, videolarını gösterdi, rakip kalecinin öne çıktığını anlattı. Karşı karşıya pozisyonda aşırtma denedim, oldu. Tüm teknik heyetin hakkını vermek gerekiyor. Bizi maça en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorlar. Bunlar takım için çok önemli."