Acun Ilıcalı'dan transfer ve Ferdi Kadıoğlu açıklaması! Orta saha müjdesini verdi

Fenerbahçe Transfer
Acun Ilıcalı'dan transfer ve Ferdi Kadıoğlu açıklaması! Orta saha müjdesini verdi

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Ferdi Kadıoğlu ve orta saha transferi için flaş açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Beyaz TV'de önemli açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı, Brighton ve birçok Premier Lig kulübünün yakından takip ettiği Ferdi Kadıoğlu için flaş açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı'nın açıklamalarındna öne çıkanlar şu şekilde:

"GİTMEMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

"Lionel Messi'yi getirseydik, 'Messi dışında kimi aldınız?' mı diyecektiniz? Ferdi Kadıoğlu'nun gitmemesi için çalışıyoruz. Zaten bu takım rekor puan topladı. En-Nesyri geldi. Solda biri var yatırıyor, kaldırıyor. Bunları görmeyenler, kör olanlar varsa beklesin biraz. Allan Saint-Maximin yıldız, 1,5 ayda getirdik. Kylian Mbappe'yi getireceğimizi düşünmüyordunuz herhalde! Alex, Pierre van Hooijdonk nereden geldi hatırlayın. Youssef En-Nesyri'yi ikna ettik, Suudi Arabistan'dan üç katı teklif aldı. Jose Mourinho dünyanın en büyük hocası, getirdik. Türkiye transfer rekorunu kırıyoruz 'Hani yıldızlar gelecekti?' diyorsunuz. Bizim işimiz de zor. Biz yıldız derken Alexleri, Van Hooijdonkları kastettik!"

"ORTA SAHA TRANSFERİ YAPACAĞIZ"

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, orta saha transferi yapacaklarını da belirtti. Ilıcalı, "Orta saha için bekleyelim, görelim ve karar verelim dedik. Teknik bir konu. 6 mı olacak, 6-8 mi olacak? Bunları düşünüyoruz. Yabancı sınırı var. Mourinho, Ferdi Kadıoğlu'nu beğeniyor. Kulübün menfaatlerine göre gidecekse, yerine birini alacağımızı biliyor. Eleştirilere açığız ama düşmanlığı kabul etmiyoruz. Fenerbahçeliler kendi ayağına sıkmasın. Birlik olacağız, güç olacağız. İyi günlere beraber erişeceğiz. Şu an lider olsak, 6 puan fark açsam ne olacak? Bugünü değil, geleceği konuşalım! Orta saha alacağız. Hepimizi mutlu edecek bir şeyin peşindeyiz.Orta sahaya transfer kararı aldık. İnşallah yapacağız, zaten yaptığımız transferler de ortada." dedi.

"100 MİLYON EURO TOPLARIZ"

"Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci gibi oyuncuları yarın satsak, 100 milyon euro para toplarız ve bu kadroyu oluşturan isim Ali Koç."

"G.SARAY'LA İLGİLİ YORUM YAPMADIM"

"Galatasaray'la ilgili yorum yapmadım, saygı duyuyorum o tarafa. Her takımda problemler olabilir. Fenerbahçe'nin kötülüğünden beslenen ve içinde Fenerbahçeli olanlar da var. Fenerbahçe'ye savaş açmış, Fenerbahçeli bir dostumla konuştum. İsmini söylemeyeceğim. 'Yanlış yoldasın, her gün Fenerbahçe düştüğünde geçireyim, onlara saldırayım' düşüncesinin yanlış olduğunu belirttim. Ben bugüne kadar kimseyi üzmedim. Bu tuzağa düşenler yarın kulüpsüz kalacak, bu yolda gidenlerin varabileceği bir yer yok. Fenerbahçe'yi galeyana getirme çabası sizi bir yere getirmeyecek. Taraftar da size uymayacak. Takıma ve hocaya nasıl destek vereceklerini göreceksiniz. Ben sosyal medyadan gelmedim, tribünden geldim. Kenetlendiğimizde stat yıkılıyor. Ben de Galatasaraylıyım diyelim mesela ve çıkıp Galatasaray için kötü şeyler söylersem, herkes bunu konuşur. Fenerbahçe içinde karalama kampanyaları yapıldı ama taraftar bizi seçti ve görevdeyiz."

JOSE MOURINHO AÇIKLAMASI

"Taraftarların Jose Mourinho ile ilgili olumsuz bir şey düşündüğünü sanmıyorum. Şimdi yeni bir algı oluşturulmalı çabası var. 'Şu oyuncuyu sokmadı, ne kötü hoca' deniyor. Dünyanın en kariyerli teknik direktörü. Bir teknik direktör yeni geldiği ülkede, takımının yarısı milli takımdaydı. 2 milyon euroluk transfer uzun sürdü. 10 Temmuz'da ön elemeler başladı. İyi durumda olmaması için yeterli etkenler var mı? Lille maçını hak ettiğimizde hem fikir miyiz? Tartışmalı penaltı ile elendik, Jose Mourinho'yu mu tartışacağız? Ben tartışmıyorum. Aslanlar gibi oynadık. İki maçta teknik direktör infazına başlarsak, dünyada hoca kalmaz. Fenerbahçe yorumcuları 'Mourinho'dan memnun değiliz, olmasaydı' mı diyorlar? Böyle olduğunu sanmıyorum."

"KENDİNİ İSPAT ETMİŞ BİR HOCA"

"Dünyada kendini ispat etmiş teknik direktörü getirdik. Teknik direktör kararları tartışılabilir. Önemli olan uzun koşudur. Türkiye'nin en güçlü ve pahalı kadrosunu kuracağımızı söyledik. Şu an 250 milyon euro değerimiz var, Galatasaray 200 milyon euro, Beşiktaş'ın 160 milyon euro. Biz övgü istemiyoruz, bunları yapmamız görevimiz. Orta sahada eksiğimiz var gibi gözüküyor çünkü Fred sakatlandı. Birini almamız lazım. Niye gecikiyor? En iyisini arıyoruz."