Türkiye Kaykay Federasyonu’nda yeni başkan Fahrettin Yıldız oldu

DHA
Spor Haberleri
Türkiye Kaykay Federasyonu’nda yeni başkan Fahrettin Yıldız oldu

Türkiye Kaykay Federasyonu'nun 2’nci Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Fahrettin Yıldız seçildi.

Türkiye Kaykay Federasyonu'nun 2. Olağan Genel Kurulu, Ankara’da gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Metin Ayvazoğlu ve Fahrettin Yıldız, başkanlık için yarıştı. 158 delegenin 153’ü oy kullanırken; 75 oy alan Fahrettin Yıldız, 4 yıllığına Türkiye Kaykay Federasyonu başkanı seçildi. 2021-2024 yılları Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının ibra edildiği genel kurulda 4 oy ise geçersiz sayıldı.

Türkiye Kaykay Federasyonu başkanlığına seçilen Fahrettin Yıldız’ın yönetiminde, ‘Mustafa Süslü, Mehmet Tunç Turgut, Seyfettin Şahan, Cavit Bardak, Fatih Yüksel, Osman Beyazıtoğlu, Emrah Akbaş, Mustafa Yasin Taş, Özgür Mülazımoğlu, Murat Can Erbayraktar’ yer aldı.

SEÇİM SONUÇLARINA İTİRAZ EDİLDİ

Türkiye Kaykay Federasyonu'nun 2. Olağan Genel Kurulu seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Metin Ayvazoğlu seçim sonuçlarına itiraz etti. Divan başkanı Albunar, Genel Kurul’u kapattığını ve yeniden sayım olmayacağını belirtmesi üzerine taraflar arasında gerginlikler yaşandı. Uzun süren tartışmaların ardından seçimi 1 oy farkla kazanan Fahrettin Yıldız, tartışmalara son vererek oyların yeniden sayılmasını istedi. Divan Başkanı Albunar, Yıldız’ın bu teklifini kabul ederek salondaki tüm delegeleri dışarı çıkardı. Her 2 başkan adayı ve sandık görevlileri ile divan görevlilerinin kaldığı Genel Kurul salonunda oylar tekrar sayıldı. 4 oyun geçersiz olduğu genel kurulda sonuç değişmedi. Fahrettin Yıldız 75 oy ile Türkiye Kaykay Federasyonu’nun yeni başkanı seçilirken, eski başkan Ayvazoğlu ise 74 oyda kalarak seçimi kaybeden taraf oldu.

Kontraspor'un Özel içeriklerini Instagram'dan takip etmeyi unutmayın