Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ı zora soktu!

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Beşiktaş Transfer Transfer Haberleri
Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ı zora soktu!

Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleriyle kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, bir yandan da takımdan gönderilecek oyuncuların planlamasını yapıyor. Listede yer alan isimlerden Vincent Aboubakar, tavrıyla siyah-beyazlı kulübü şoka uğrattı. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan Beşiktaş, yeni sezon için taraftarını heyecanlandırmaya başladı. Kara Kartal, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni bir sayfa açtı.

Siyah-beyazlılar, 2024-25 sezonu öncesinde kadrosuna kattığı yıldız transferlerle iddialı olacağını gösterdi. Gabriel Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile transferleri, Beşiktaş taraftarlarını mest etti.

Öte yandan Beşiktaş'ta yaşanan Vincent Aboubakar gelişmesi, siyah-beyazlı taraftarları adeta çıldırttı. Kamerunlu golcünün aldığı karar, kulübü zor durumda bıraktı.

AYRILMAYI REDDETTİ

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş, Ciro Immobile'nin yanına yeni bir forvet daha istiyor. Ancak bunun için Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılması gerekiyor. Fakat Kamerunlu yıldız, gelen son haberlere göre ayrılmayı reddetmiş durumda.

FORVET TRANSFERİ RAFA KALKTI

Vincent Aboubakar, Beşiktaş ile kalan bir yıllık kontratını tamamlamak istiyor. Bu durumda siyah-beyazlı takım, yeni bir santrfor transferi için hamle yapamıyor. Eğer Aboubakar ikna edilemezse, yeni golcü transferi rafa kaldırılacak.