Suudi Arabistan'dan Beşiktaş için flaş Sadio Mane iddiası!

Beşiktaş Transfer Transfer Haberleri
Suudi Arabistan'dan Beşiktaş için flaş Sadio Mane iddiası!

Rafa Silva, Ciro Immobile ve Joao Mario gibi dünyaca ünlü yıldızların yanında Cher Ndour, Felix Uduokhai ve Emirhan Topçu gibi geleceğe yönelik hamleler de yapan Beşiktaş için Suudi Arabistan'dan Sadio Mane iddiası ortaya atıldı.

Arabistan basını, Al Nassr’la ayrılığın eşiğinde olan Sadio Mane’nin, Beşiktaş'ın takibinde olduğunu iddia etti. Haberde Kartal’ın, Avrupa’ya dönmek isteyen Sadio Mane’nin durumunu yakından takip ettiği ve oyuncuyla temaslarını sıklaştırdığı belirtildi.

Arap kulübüne geçen yıl 30 milyon Euro karşılığında Bayern Münih’ten katılan dünyaca ünlü kanat oyuncusu, Avrupa’ya geri dönmek istiyor.

LİVERPOOL’LA PARLADI

Şu andaki piyasa değeri 15 milyon Euro seviyesinde bulunan ve kulübüyle olan kontratı 2026 yılına kadar süren Mane’nin, başka bir takıma kiralık olarak gönderilmesinin bile gündemde olduğu iddia edildi. Yeni sezonda Al Nassr formasıyla 4 maçta 358 dakika sahada kalan Sadio Mane, 2 asistlik performans sergiledi. Yıldız futbolcu, Premier Lig ekibi Liverpool forması giyerken büyük bir çıkışa imza atmış ve önemli başarılar elde etmişti.

SON ADAY TAVERNIER

Yönetim, sağ bek transferi konusunda gözünü, İskoçya Ligi ekibi Rangers’ın formasını giyen James Tavernier’e dikti. 32 yaşındaki 1,82’lik futbolcu için çalışmalar hızlandı. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Tavernier, yaz transfer döneminin başlarında Suudi Arabistan ve Türkiye’den gelen teklifleri kabul etmedi ancak Celtic karşısında alınan yenilginin ardından taraftarların tepkisiyle karşılaştığı için bu kararını gözden geçirebileceği belirtildi.

Haberde, Beşiktaş’ın İngiliz oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öne sürüldü. Öte yandan Tavernier ile Katar’dan da Al-Arabi ve Al-Gharafa’nın ilgilendiği kaydedildi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR

Tavernier’in İskoç temsilcisi ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. Güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak gösterilen Tavernier, Rangers’ta çıktığı 467 maçta 125 gol attı ve 131 asist yaptı.

2015’TEN BERİ RANGERS’TA

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Rangers’ta görev yaptığı dönemde James Tavernier’le çalıştı. Tavernier, 2015 yılından bu yana İskoç ekibi Rangers’ın formasını giyiyor. 32 yaşındaki deneyimli sağ bek kariyeri boyunca forma giydiği 614 maçta 134 gol ve 144 asist kaydetti.