Beşiktaş, 7 yıl sonra sahasında ilki başardı

Beşiktaş Antalyaspor Canlı Maç İzle Canlı Skor Canlı Maç Sonuçları Maç Süper Lig Son Dakika Spor Haberleri
Beşiktaş, 7 yıl sonra sahasında ilki başardı

Antalyaspor'u İstanbul'da konuk ettiği son 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında karşılaştığı kırmızı-beyazlı rakibini 4-2 yenerek Akdeniz ekibi karşısındaki şanssızlığını noktaladı.

Beşiktaş, 7 yıl sonra sahasında Antalyaspor'u yendi. Siyah-beyazlı takım, Akdeniz ekibine karşı Dolmabahçe'de son galibiyetini 13 Ağustos 2017'de 2-0'lık skorla elde etmişti.

Tüpraş Stadı'nda oynanan maça Samudio'nun 23. saniyede filelere giden topuyla neredeyse 1-0 önde başlayan Antalyaspor karşısında taraftarının desteğini alarak oynayan Beşiktaş, Ciro Immobile'nin 13. dakikadaki golüyle önce beraberliği yakaladı. 23'üncü dakikada yeniden sahneye çıkan Immobile, takımını 2-1 öne geçirirken ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda Samudio'nun golüyle beraberliği yakalayan Antalyaspor'a Rafa Silva ile 56. dakikada karşılık veren Beşiktaş, uzatma dakikalarında da Ernest Muçi'nin attığı golle sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Antalyaspor, 63. dakikada Güray Vural'ın kırmızı kart görmesi sonrasında müsabakayı 10 kişi tamamladı.

Antalyaspor, Beşiktaş'a en erken golü attı

Antalyaspor'u Dolmabahçe'de 1-0 öne geçiren gol, Beşiktaş'ın tarihi boyunca yediği en erken gollerden biri olarak kayıtlara geçti.

Müsabakanın henüz 23. saniyesinde Samudio'nun attığı golle Antalyaspor maçın hemen başında skoru lehine çevirmeyi başarırken bu gol aynı zamanda kırmızı-beyazlıların, Süper Lig tarihinde Beşiktaş'a karşı kaydettiği en erken gol oldu.

Immobile ligdeki ilk gollerini Dolmabahçe'de attı

Beşiktaş'ın bu sene kadrosuna kattığı Ciro Immobile, Trendyol Süper Lig'deki ilk gollerini taraftarı karşısında attı.

Siyah-beyazlı formayla ilk gollerini Turkcell Süper Kupa maçında Galatasaray'a karşı kaydeden İtalyan oyuncu, 13. dakikada attığı beraberlik golüyle ligdeki ilk golünü atarken, 23. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi.

Emirhan Topçu'nun golleri sayılmadı

Çaykur Rizespor'dan transfer edilen Emirhan Topçu, siyah-beyazlı formayla çıktığı ilk maçında iki kez fileleri havalandırsa da iki gol de geçerli sayılmadı.

İlk yarıda kullanılan serbest atışta kafa vuruşuyla topu ağlara gönderen Emirhan, ikinci yarıda da benzer bir pozisyonu gole çevirdi ancak VAR'dan gelen faul ve ofsayt uyarıları sonrası golleri skora işlenmedi.

Cher Ndour ilk maçına çıktı

Beşiktaş'ın Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Cher Ndour, ilk kez siyah-beyazlı formayla sahaya çıktı.

İtalyan oyuncu, 67. dakikada Semih Kılıçsoy'un yerine oyuna dahil oldu.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Muçi'ye şık bir pas veren Ndour'un servisini boş çevirmeyen Muçi, bu sezonki ilk golünü kaydetmiş oldu. Siyah-beyazlı oyuncu, maçın sona ermesinin ardından tribünlere "Üçlü" tezahüratı yaptırdı.