Wout Weghorst'tan Beşiktaş açıklaması: Düşüncem var

Futbol Spor Haberleri Hollanda Milli Futbol Takımı EURO 2024 Beşiktaş Süper Lig Transfer Transfer Haberleri
Wout Weghorst'tan Beşiktaş açıklaması: Düşüncem var

Hollandalı golcü Wout Weghorst, Türkiye eşleşmesi hakkında açıklama yaparken eski kulübü Beşiktaş'a da yeşil ışık yaktı.

A Milli Takım, Avusturya'yı 2-1 eleyerek çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi oldu. Bir dönem ülkemizde Beşiktaş forması da giyen Hollanda'nın santrforu Wout Weghorst, Türkiye ile oynayacakları çeyrek final eşleşmesini değerlendirdi. Ayrıca Beşiktaş ile ilgili de flaş açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE EŞLEŞMESİ DUYGUSAL GEÇECEK"

TRT Spor'a konuşan Wout Weghorst, "Kişisel olarak Türkiye eşleşmesi, benim için duygusal geçecek. İki takım taraftarı da son derece hırslılar. Berlin'de çılgın bir atmosfer olacak. Bunu şimdiden biliyorum." dedi.

"BEŞİKTAŞ DÜŞÜNCEM VAR"

Wout Weghorst, "Beşiktaş benim için inanılmazdı, olağanüstüydü. Futbolculuk kariyerimde yaşadığım en iyi deneyimlerden biriydi. Orada gördüğüm takdir ve tutku inanılmazdı. Her zaman söylediğim gibi, insanlar Türkiye'de futbolu kalpleriyle hissediyorlar. Türkiye'de inanılmaz güzel zaman geçirdim ve Manchester United'dan bana teklif geldi. Buna hayır diyemezdim. Beşiktaş bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Beşiktaş'ta sadece pozitif ve minnet dolu anılarım var. Beşiktaş ve Türkiye için her zaman düşüncem olabilir. Geleceğin ne getireceğini bilemeyiz." ifadelerini kullandı.