Nihat Kahveci'den Immobile ve kırmızı kart yorumu: Barış Alper'in pozisyonundan farklı

Beşiktaş Son Dakika Spor Haberleri Sivasspor
Nihat Kahveci'den Immobile ve kırmızı kart yorumu: Barış Alper'in pozisyonundan farklı

Nihat Kahveci ile Nebil Evren, Kontraspor Youtube kanalında Beşiktaş'ın Sivasspor'u 2-0 yendiği maçı değerlendirdi.

Kontraspor Youtube kanalında Beşiktaş'ı yorumlayan Nihat Kahveci, Ciro Immobile'ye kırmızı kart verilmemesinin doğru karar olduğunu söyledi.

İşte Kahveci'nin yorumları

Gedson Fernandes, bu senenin en formda oyuncularından biri. Hoca, onu sadece dinlendirmek için kenarda bekletir. Kulübede Gedson'un yerine kimse giremez. Rafa Silva'nın performansını yine beğendim. Herkesin beğendiği topçu.

Giovanni van Bronckhorst, forma dağıtımı bakımından çok adaletli. Hak edene formayı veriyor. Emirhan Topçu, Semih Kılıçsoy, Muçi, Immobile, Mustafa hepsini ideal şekilde kullandı.

Beşiktaş'a konuk olacak Anadolu takımları kapanacak bu bir gerçek. Maçta çok gereksiz ortalar yapıldı. Bugün dönen toplar konusunda sıkıntı yaşanmadı. Beşiktaş, dönen topları alamadığı zaman faul yaparak Sivasspor'u çıkartmadı.

"Immobile yumruk atmıyor, sarı kart doğru"

Maçta Immobile yumruk falan attı deniyor. Süper Kupa'da Barış Alper pozisyonunu hatırlasınlar. Immobile'nin orada Barış Alper'e yaptığı harekete kırmızı verilse neden verildi demem. Ama burada Immobile'ye kırmızı verilmez. Çekip yere indirme var. Sarı kart doğru karardı. Yumruk varsa net kırmızı ama yumruk yok. Ben yumruk atıldığını görmedim olsa VAR çağırırdı.