Lazio, Beşiktaş'ın gündemindeki Immobile için 10 milyon euro istiyor! Yıllık maaşı da ortaya çıktı

Beşiktaş Transfer
Lazio, Beşiktaş'ın gündemindeki Immobile için 10 milyon euro istiyor! Yıllık maaşı da ortaya çıktı

Beşiktaş, Ciro Immobile'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Henüz Lazio'ya resmi bir teklif yapılmazken İtalyan ekibinin 10 milyon eurodan pazarlıklara başlayacağı belirtildi. Beşiktaş'ın Immobile'ye ödeyeceği yıllık maaşın 6 milyon euro civarında olacağı ifade edildi.

Beşiktaş, Lazio'dan Ciro Immobile için girişimlerini hızlandırdı. Siyah-beyazlılar, Gabriel Paulista ve Rafa Silva'nın ardından İtalyan golsünün transferi için Lazio ile kısa süre içinde resmi görüşmelere başlayacak.

LAZIO'NUN TEKLİFİNİ GERİ ÇEVİRDİ

İtalyan ekibi Beşiktaş'ın Immobile ile görüşmelere başlamasının ardından tecrübeli golcüyle yeni sözleşme için görüşme gerçekleştirse de İtalyan yıldız, Beşiktaş'tan aldığı teklife olumlu yanıt vererek Lazio'nun teklifini geri çevirdi. Bu karar Lazio cephesinde büyük şaşkınlık yarattı.

PAZARLIKLAR BAŞLIYOR

İtalya'dan Tuttomercato'nun haberine göre Lazio, iki yıl daha sözleşmesi bulunan Ciro Immobile için Beşiktaş'tan 10 milyon euro bonservis talep edecek. Habere göre bu rakamın yapılacak pazarlıkların ardından daha da inebilir.

Lazio, Beşiktaş'ın gündemindeki Immobile için 10 milyon euro istiyor! Yıllık maaşı da ortaya çıktı - Resim : 2

Ciro Immobile'nin Suudi Arabistan'dan da bazı teklifler aldığı fakat Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt verdiği belirtildi.

YILLIK 6 MİLYON EURO KAZANACAK

Tuttomercato'da yer alan haberin detayında Beşiktaş'ın Ciro Immobile'ye yıllık 6 milyon euro ödeyeceği ifade edildi. İtalyan golcünün Beşiktaş'la iki veya üç yıllık sözleşme imzalayacağı ve iki taraf arasında sözleşme süresi konusunda görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

LAZIO'DAN İKİ FARKLI AÇIKLAMA

İtalya Serie A ekiplerinden Lazio'da forma giyen ve transferde ismi Beşiktaş ile anılan Ciro Immobile hakkında İtalyan cephesinden bir açıklama geldi.

Lazio Başkanı Claudio Lotito, "Immobile için Beşiktaş'tan herhangi bir teklif almadık. Kulübümüz ile bir kontratı var ve bize bir teklif gelmedi." ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili bir açıklama da Lazio Teknik Direktörü Marco Baroni'den geldi.

Baroni yaptığı açıklamada, "Immobile'nin Beşiktaş'tan teklif aldığını duydum. Bu duyumumun doğru olup olmadığını bilmiyorum. Eğer takımdan ayrılırsa benim veya kulübün istemediği bir tercih yapmış olacaktır." dedi.

Lazio Teknik Direktörü, "Immobile ile daha önce konuştuğumda Lazio'da yeni sezon için heyecanlı görünüyordu. Belki bir şeyler değişmiştir. Eğer transfer olursa, ani bir karar olmuş olur." ifadelerini kullandı.

Lazio, Beşiktaş'ın gündemindeki Immobile için 10 milyon euro istiyor! Yıllık maaşı da ortaya çıktı - Resim : 3

IMMOBILE'NiN PERFORMANSI

Kariyeri boyunca İtalya Serie A'da 4 kez gol krallığı tacını takan Immobile, geride bıraktığımız sezon Lazio formasıyla çıktığı 43 maçta 11 gol attı. Tecrübeli yıldızın İtalya Milli Takımı ile de 57 maçta 17 golü bulunuyor.