Grazer AK 1-5 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Beşiktaş Son Dakika Spor Haberleri Canlı Maç İzle Canlı Skor Canlı Maç Sonuçları
Grazer AK 1-5 Beşiktaş MAÇ ÖZETİ İZLE

Yeni sezon hazırlıklarına Slovenya'nın Maribor kentinde devam eden Beşiktaş, buradaki son hazırlık maçında Avusturya ekibi Grazer AK'ı 5-1 yendi.

Beşiktaş, hazırlık maçında Grazer AK'yi 5-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın 17 yaşındaki forveti Mustafa Hekimoğlu, Grazer AK karşısında 20 dakikada 2 gol 1 asist kaydetti.

Rafa Silva, Grazer AK ile oynanan hazırlık maçında Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı.

Grazer, 3'üncü dakikada Lang ile 1-0 öne geçti. Baskıyı artıran Beşiktaş 10'uncu dakikada Semih'in röveşatasını tamamlayan Mustafa Hekimoğlu ile beraberliği sağladı. Mustafa, 4 dakika sonra Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Maçta adeta şov yapan Mustafa Hekimoğlu bu kez asist yaparak Rashica'ya 3'üncü golü attırdı. Siyah beyazlılar, 26'ncı dakikada Rafa Silva ile farkı 3'e çıkardı ve ilk yarı 4-1 sona erdi. İkinci devreye de hızlı başlayan Beşiktaş, 51'inci dakikada Rashica ile skoru 5-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 5-1 sona erdi.

Beşiktaş'ın Grazer maçının 11'i

Teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, Grazer maçına kalede Ersin, defansta Svensson, Colley, Paulista, Masuaku, orta sahada Al Musrati, Gedson Fernandes, Rafa Silva, hücum hattında da Rashica, Semih ve Mustafa onbiri ile çıktı.

Öte yandan yeni transfer Ciro Immobile 63'üncü dakikada Mustafa Hekimoğlu'nun yerine oyuna dahil oldu.

Siyah-beyazlılar bu gece Türkiye'ye dönerek hazırlıklarına İstanbul'da devam edecek.