Beşiktaş'tan Alex de Souza'nın yıldızına transfer teklifi!

Futbol Beşiktaş Transfer Antalyaspor Süper Lig
Beşiktaş'tan Alex de Souza'nın yıldızına transfer teklifi!

Yerli rotasyonunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Antalyaspor'un 24 yaşındaki sağ beki Bünyamin Balcı'yı transfer etmek için harekete geçti. İki takım arasında pazarlıklar başladı.

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında Bünyamin Balcı, pazarlığı resmen başladı. 3-4 aydır siyah-beyazlılar tarafından yakından takip edilen genç futbolcu için taraflar arasında görüşmeler devam ediyor. İlk görüşmede bonservis konusunda net bir anlaşma sağlanmadı.

Onur Bulut’un Başakşehir’e transfer olması halinde o bölgeyi Bünyamin Balcı ile güçlendirmeyi planlayan Beşiktaş, ilk teklifini yaptı. 1 milyon euro ile Akdeniz ekibinin kapısını çalan Beşiktaş, ilk görüşmede istediği sonucu alamadı.

Antalyaspor’un satış için yeşil ışık yaktığı Bünyamin Balcı için belirlediği bonservis bedeli de belli oldu. Kırmızı-beyazlıların, 1 milyon euro teklifini kabul etmezken, ilk görüşmede kapıyı 2 milyon eurodan açtığı bildirildi. İlk görüşmede taraflar net bir anlaşmaya varmazken, tarafların yakın süreçte bir kez daha bir araya gelmesi bekleniyor.

Beşiktaş, 2 milyon euroluk talepte indirim beklerken, tarafların orta yolda buluşacağı tahmin ediliyor. Antalyaspor altyapısından yetişen Bünyamin Balcı, bugüne kadar kırmızı-beyazlı forma dışında başka bir takımda yer almadı. Akdeniz ekibiyle 162 maça çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 5 gol ve 18 asist üretti.

Beşiktaş'tan Alex de Souza'nın yıldızına transfer teklifi! - Resim : 2

Geçen sezon Antalyaspor ile 23 maça çıkan Bünyamin Balcı, talihsiz de bir sakatlık yaşadı. 30’uncu haftada oynanan ve 2-1 galibiyetle sonuçlanan Beşiktaş maçında bir de gol atan genç futbolcu, mücadelenin 45’inci dakikasında sakatlanarak, sezonu kapattı.

(Fanatik)