Beşiktaş'ta Rafa Silva kariyerinde bir ilki yaşadı! Muhteşem başlangıç

Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rafa Silva kariyerinde bir ilki yaşadı! Muhteşem başlangıç

Beşiktaş, Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılarda yeni transferlerden Rafa Silva'nın sezon başı performansı parmak ısırttı.

Süper Lig'in ilk haftasında Samsunspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'ndaki karşılaşmada Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva ön plana çıktı.

Rafa Silva, 31'inci dakikada siyah-beyazlı takımı öne geçiren golü kaydetti. Beşiktaş'ın bu sezon Süper Lig'de attığı gole imza atan Rafa Silva, profesyonel kariyerinde de bir ilke imza attı.

31 yaşındaki on numara, futbol kariyeri boyunca ilk kez Portekiz Ligi dışında bir ligde gol sevinci yaşadı. Rafa Silva, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0 mağlup ettiği Süper Kupa finalinde de dikkat çekmişti.

Siyah-beyazlı takımın bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Rafa Silva, Galatasaray karşısındaki müsabakada 1 gol ve 1 asist üretmişti. Portekizli on numara, sezon başındaki kampın da yıldızlarından olmuştu.

Beşiktaş'ta Rafa Silva kariyerinde bir ilki yaşadı! Muhteşem başlangıç - Resim : 2

PAULISTA DA GOL ATTI

Beşiktaş'ın bir diğer yeni transferi Gabriel Paulista da Samsunspor maçıyla birlikte bir ilki yaşadı. Brezilyalı savunmacı, siyah-beyazlı takımdaki ilk resmi lig maçında gol atma başarısı gösterdi.

Maçın 4'üncü dakikasında bileğinden sakatlanan Gabriel Paulista, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst tarafından ikinci yarının başında oyundan alındı.