Beşiktaş'ta Mert Günok tehlikesi! Dizinden sakatlandı, fedakarlık yapıyor

Futbol Beşiktaş Süper Lig
Beşiktaş'ta Mert Günok tehlikesi! Dizinden sakatlandı, fedakarlık yapıyor

Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden ve son olarak Eyüpspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta gözler UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilirken, kaleci Mert Günok'tan korkutan haber geldi. Kurtarışlarıyla siyah-beyazlılara hayat veren tecrübeli eldivenin, Trabzonspor ile oynanan maçta yaşadığı sakatlık sonrası diz ağrısıyla mücadele ettiği ortaya çıktı.

Dolmabahçe'de 2-1 kazanılan Eyüpspor maçının ilk devresinde 2, ikinci yarıda ise 1 net pozisyonda rakiplere geçit vermeyen Mert Günok, sahaya damgasını vurdu.

Takımını galibiyete taşıyan en önemli aktör olan milli file bekçisinin büyük bir fedakârlıkla kalesini koruduğu kaydedildi. 35 yaşındaki eldiven bir önceki hafta deplasmanda oynanan Trabzonspor maçında oyun devam ederken, bir pozisyon sonrası dizinden sorun yaşadı. Yarım saatten fazla süreyi diz ağrısıyla oynayan deneyimli eldiven, takımını sahada yalnız bırakmadan mücadelesini vermişti.

TAKIMI KORKULU RÜYA GÖRMEKTEN KURTARDI

Kaptan'ın sonrasında da zaman zaman ağrılarının olduğu ancak bunu bahane etmeden maçlarda kaleyi koruduğu kaydedildi. Eyüpspor karşısında da özellikle dakikalar 80'i gösterdiğinde skor 1-1 iken Mame Thiam'ın net gol fırsatını başarılı bir refleks ile engelleyen Mert, takımını oyunda tuttu. Maçtan sonra da teknik ekip ve takım arkadaşlarının başarılı kaleciyi, kritik kurtarışları için özel olarak tebrik ettiği belirtildi.

(Sabah)