Beşiktaşlı Muçi'ye Süper Lig'den sürpriz talip!

Beşiktaş Futbol Süper Lig Transfer Başakşehir
Beşiktaşlı Muçi'ye Süper Lig'den sürpriz talip!

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında 10 milyon euro bedelle transfer ettiği Ernest Muçi, bu sezon formasını Rafa Silva'ya kaptırdı. Siyah-beyazlılardan ayrılarak Premier Lig'e gitmesi beklenen genç yıldız için Süper Lig'den sürpriz bir takım devreye girdi.

Geride kalan sezonun ortasında yüksek bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer edilen Ernest Muçi süre bulmakta zorlanıyor. Takımdan ayılmaya karar veren Muçi'ye Süper Lig'den talip çıktı.

10 MİLYON EURO ÖDENDİ

Beşiktaş, Legia Varşova'dan kadrosuna kattığı Ernest Muci için 10 milyon Euro bonservis bedeli ödendiği açıklanmıştı. 22 yaşındaki on numara ile 3.5 yıllık sözleşme imzalandı. Beşiktaş, Ernest Muci'nin bir sonraki satışından elde edilecek kardan Legia Varşova'ya yüzde 10 pay verileceğini açıklamıştı.

Beşiktaş'ta 17 resmi maçta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, 4 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Rafa Silva takviyesi sonrasında Ndour ile sözleşme imzalanırken, bu bölgede bir oyuncu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Samet Aybaba’nın görüşme yaptığı genç oyuncunun kiralanma talebi kendisine iletildi. Eyüp, Bodrum ve Rizespor’un ilgi duyduğu oyuncu için Başakşehir de istekli Muçi ise yurt dışına gitmeye sıcak bakıyor.

(Fanatik)