Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Mert Günok, Kayserispor maçının ardından isyan etti: Penaltılarımız verilmiyor

Futbol Spor Haberleri Süper Lig Beşiktaş
Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Mert Günok, Kayserispor maçının ardından isyan etti: Penaltılarımız verilmiyor

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 3-0'la geçen Beşiktaş'ın tecrübeli filebekçisi Mert Günok, maçın ardından isyan etti. 35 yaşındaki eldiven, Beşiktaş'ın net penaltılarının verilmediğini söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında konuk olduğu Bellona Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, maçın ardından yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla maçın hakemi ve VAR'a eleştiri yöneltti.

Beşiktaş'ın kalecisi Mert Günok, maçın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

"NET PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Tecrübeli eldiven, "Ben daha önce röportajlarda hakemler hakkında konuşmadım hiç. Genelleme yapacağım. Beşiktaş'a karşı çok kolay fauller veriliyor. Net penaltı verilmiyor. Çok fazla sesimizi çıkarmıyorduk. Çünkü kulüp olarak kendi duruşumuzu bozmamaya çalışıyoruz. Ancak herkesin sabrı var. Bazen sabrımızın taştığı anlar oluyor." dedi.

"ÇİLEDEN ÇIKTIM"

Mert Günok ayrıca, "Ben çok sinirlenen bir insan değilim. Ancak rakibe karşı, hakeme karşı saygısızlığım olmadı ama bugün aleyhimize verilen penaltıda çileden çıktım. Bana verilen sarı kart doğruydu. Bu sarı kart için özür dilerim. Ancak bazen sabrımız taşıyor." sözlerini sarf etti.