Beşiktaş peşindeydi! Napoli, Hermoso iddialarını yalanladı

Beşiktaş Transfer
Beşiktaş peşindeydi! Napoli, Hermoso iddialarını yalanladı

Beşiktaş'ın stoper hattına düşündüğü isimlerin başında gelen Mario Hermoso için Napoli'den yalanlama geldi.

Kadrosunu Gabriel Paulista, Rafa Silva, Ciro Immobile ve Can Keleş ile güçlendiren Beşiktaş, Atletico Madrid'den ayrılan Mario Hermoso ile uzun süre ilgilendi.

NAPOLI İDDİASI

Son olarak İtalyan ekibi Napoli'nin Hermoso'yu katacağı iddia edildi. İtalya'dan Tuttosport'un haberine göre Napoli, savunma hattını güçlendirmek için Atletico Madrid'den ayrılan Mario Hermoso'yu transfer etmek istiyor.

NAPOLI'DEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Tuttosport'un Hermoso iddiasının ardından Napoli'den konuya ilişkin açıklama geldi. Napoli'den yapılan açıklamada, "Tuttosport, Hermoso'nun Napoli'ye transferi hakkında haber yazmaya devam ediyor. Marin ve Buongiorno'nun gelişiyle savunma hattı tamamlandı. Hermoso iyi olsa da Napoli'nin gündeminde bulunmuyor." denildi.

Beşiktaş peşindeydi! Napoli, Hermoso iddialarını yalanladı - Resim : 2

HÜSEYİN YÜCEL AÇIKLAMIŞTI

Beşiktaş'ın Gabriel Paulista'nın ardından savunmaya bir hamle daha yapması bekleniyor. Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Ciro Immobile için düzenlenen basın toplantısında Mario Hermoso transferinden vazgeçtiklerini açıklamıştı.

Hüseyin Yücel, "Hermoso ile alakalı birçok haber çıktı ama olma ihtimali sıfır. 2 milyon Euro'dan başlattığımız süreci 4 milyon Euro'ya kadar çıkartık ama Arabistan takımlarından 8 milyon Euro teklif aldığını söyleyince teşekkür ettik." demişti.

CLEMENT LENGLET İDDİALARI

Beşiktaş'ın sol stoper arayışları devam ediyor. Barcelona'da Hansi Flick'in kadroda düşünmediği isimlerin başında gelen Fransız stoper Clement Lenglet için Beşiktaş'ın devrede olduğu öne sürüldü. Siyah-beyazlıların kısa süre içinde sol stopere takviye yapması bekleniyor.

Beşiktaş peşindeydi! Napoli, Hermoso iddialarını yalanladı - Resim : 4